Het beste van twee werelden voor jouw gezondheid

Als je denkt aan een intensieve workout, gaan je eerste gedachten misschien niet gelijk uit naar bewegen in het zwembad. Fitness of Bootcamp komen waarschijnlijk eerder bij je op, maar wist je dat Aquasporten heel veel voordelen biedt in vergelijking met bijvoorbeeld fitnessen?

Het nadeel van fitness in de sportschool is dat het belastend kan zijn. De kans op blessures door te bewegen in het water is aanzienlijk minder en minder belastend voor je knieën, enkels en gewrichten.

Aquasporten - het beste van twee werelden voor je gezondheid

AquaFitness combineert het beste van twee werelden. Tijdens AquaFitness worden alle spiergroepen intensief getraind, zowel met als zonder attributen. De weerstand van het water helpt de spieren nóg sterker te maken. AquaFitness versterkt je spierkracht en verbetert je uithoudingsvermogen en je balans. Het hebben van een goed evenwicht is heel belangrijk, omdat je hierdoor de kans op valpartijen verkleint.  

Onder begeleiding van een ervaren instructeur, word je door de opzwepende muziek meegenomen. Hierdoor overtref je jezelf en zal je je niet snel overbelasten. Na de les kun je nog gezellig een kopje koffie/thee drinken in Sportcafé Calluna.

Denk je dat AquaFitness iets te intensief is voor jou? Bij Interactie hebben we nog veel meer vormen van Aquasport. Neem een kijkje bij ons Aquasportlessen, misschien zit er iets bij dat bij jou past. 

Actie

AquaSportlessen

Bekijk de lessen