Leren zwemmen is LEUK!

Zwemschool

De zwemschool maakt kinderen snel vertrouwd met het water, de groep en de zwemonderwijzer. Een kind leert immers het beste in een fijne, vertrouwde omgeving. Op een speelse manier leert je kind om vertrouwd te raken en zich veilig te voelen in en om het water. Wanneer dat gevoel bereikt is, wordt er begonnen met het eigen maken van de verschillende vaardigheden en zwemslagen. Dit gebeurt allemaal in kleine groepen van ongeveer tien kinderen.

 

Nederland…een waterrijk land!

Wanneer is mijn kind aan zwemles toe?

In ons waterrijke land is de zwemvaardigheid van kinderen belangrijk voor hun eigen veiligheid. De keus om je kind te leren zwemmen is dan ook aan jou als ouder/verzorger. In Nederland is het gangbaar dat kinderen vanaf hun vierde levensjaar met zwemles beginnen. Bij de receptie van de zwemschool kun je je zoon/dochter inschrijven voor zwemles vanaf vier jaar. Vanaf dat moment kan je kind opgeroepen worden voor zwemles, afhankelijk van de vrijgekomen plaatsen in de witte groep

Heb je vragen?

Heb je een vraag over de vordering van je kind? Wij zijn te bereiken op telefoonnummer (0341) 41 22 77. of stuur een mail naar zwemschool@interactie-ermelo.nl. Wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Zwemschool

Zwemschool

Samen met je kind zwemvaardigheden oefenen

Zwemschool

Haal je zwemdiploma bij de leukste zwemschool

Zwemschool

Voor kinderen met speciale eigenschappen.

Zwemschool

Iedere les nieuwe uitdagingen in het water.

Zwemschool

Jongere kinderen leren de eerste beginselen van het zwemmen.

Zwemschool

Ook op latere leeftijd kun je je zwemdiploma halen

Nieuwsbrief

Mis niets, schrijf je nu in voor updates over zwemmen, sportieve activiteiten en een gezonde leefstijl.