Zo begin je de herfstvakantie pas echt goed

Op dinsdag 19 oktober werden om klokslag 10:30 uur, vier eenpersoons zeilbootjes te water gelaten in zwembad Calluna door Optimist on Tour. Alleen dat al was een spektakel om te zien.

Dat de inschrijvingen zo storm liepen hebben wij bij Optimist on Tour niet eerder meegemaakt. Het kan bijna niet anders dan dat ze hier in Ermelo gek zijn op water en zwemmen”. Wat mooi dat jullie dit gratis aanbieden, dat wordt nergens anders gedaan.
– Zoi Alblas organisator Optimist on Tour –

Drie super gave activiteiten op één dag

Alsof één denderende activiteit niet voldoende is, deed Interactie er nog eens een schepje bovenop. Ruim 350 kinderen tussen de 6 en 18 jaar schreven zich in voor het Buurtsportfestijn, dat tegelijkertijd plaatsvond. De conditie en bewegingsvaardigheden van de kinderen zijn flink op de proef gesteld tijdens een potje lasergamen en daarna freerunnen.

  • 1 / 7
  • 2 / 7
  • 3 / 7
  • 4 / 7
  • 5 / 7
  • 6 / 7
  • 7 / 7

Discozwemmen

Op vrijdag 22 oktober werd de herfstvakantie afgesloten met Discozwemmen. Ruim 200 kinderen hebben genoten van zwemmen met discolampen aan terwijl het buiten donker was. DJ Robin Geritssen zorgde dat alle voetjes van de vloer gingen met super lekkere muziek. John van Sportcafé Calluna zorgden dat iedereen een ijsje of een drankje kreeg. De kinderen en wij kijken terug op een super geslaagde herfstvakantie.

“De gemeente en Interactie vinden het super belangrijk dat kinderen (meer) bewegen en daar plezier aan beleven”. We zijn dan ook blij met alle enthousiaste reacties van de kinderen en hun ouders. Onze missie is wederom geslaagd.
– Marjo de Groot. Manager Sport.
Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V.

Op 27 november organiseren we weer een Buurtsportfestijn. Dit keer niet alleen voor jeugd en ook niet maar één dag. In november pakken we flink uit. Want dan kunnen alle inwoners van Ermelo, 7 dagen lang hun uithoudings- en doorzettingsvermogen testen tijdens de Obstakel Run. Kom jij met ons in beweging? Wie daag jij uit om met jou mee te doen? Houd onze website in de gaten om je aan te melden voor het Buurtsportfestijn Wintergames.

Actie

Je kunt je bijna inschrijven voor de

Opstacle run