Word jij onze Razende reporter?

Stel je voor: jij loopt met je telefoon in je hand rond op een buurtsportfestijn, de koningsspelen, de sportweek of bij één van de JOGG campagnes. Je legt de leukste, grappigste, fijnste of misschien wel gekste momenten vast voor onze socials. Dit kunnen korte filmpjes zijn, mini interviews, achter de schermen of leuke foto’s.

Is schrijven meer jouw ding?


Dan vind je het vast leuk om een artikel te schrijven over één van deze activiteiten voor kinderen. Zo krijgen ouders en kinderen, maar ook wethouders en de burgemeester een goed beeld van wat Interactie doet voor de jeugd. Wie weet wordt jouw filmpje of verslag opgepakt door de lokale media.

Razende Reporter Kids
Wordt jij onze razende reporter?

Word jij onze razende reporter?
Interactie doet veel voor kinderen en jongeren in Ermelo. Dit doen we o.a. door ons in te zetten voor diverse campagnes voor Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Je hebt vast wel eens gehoord van de campagnes ‘7 dagen water challenge, snoepgroenten, gezond tussend’ooren en de slaap lekker week’.

We organiseren ieder jaar o.a. diverse buurtsportfestijn’s, discoavond in het zwembad, de koningsspelen en de nationale sportweek. We werken samen met sportaanbieders en organisatoren van diverse sportieve evenementen, zoals de Halve Marathon van Ermelo en nog veel meer. Deze activiteiten en campagnes willen we vóór en vooral dóór kinderen in ‘beeld’ laten brengen.

We zoeken meerdere razende reporters. Heb je interesse en ben je tussen de 8 en 12 jaar? Bel naar (0341) 412277 of mail met Jessica via communicatie@interactie-ermelo.nl. Natuurlijk moeten je ouders wel toestemming geven. Het is een super leuke ervaring en je ontwikkelt nieuwe vaardigheden.