College van B&W op bezoek bij Sportcentrum Zanderij

Dinsdag 19 maart hadden wij het college van burgemeester en wethouders, samen met diverse medewerkers van de gemeente Ermelo ontvangen in Sportcentrum Zanderij. Wij hebben alle ins en outs en de visie van de architect met hun gedeeld tijdens een rondleiding.

Zo hebben wij de machinekamer van het zwembad bezocht, een kijkje genomen in de beweeghal en de sporthallen en de drie zwembaden bekeken. Het college was erg onder de indruk van de sfeer, ruimte en mogelijkheden die het gehele sportcentrum te bieden heeft. Burgemeester Hans van Daalen dankte ons naloop voor de gepassioneerde rondleiding, gaf aan dat het sportcentrum een aanwinst voor Ermelo is en sprak zijn hoop uit dat er veel inwoners gebruik van het sportcentrum gaan maken.

Mark Broere, directeur Interactie, vroeg na afloop van de rondleiding nog even aandacht voor de officiële opening op 6 april. Om 11.00 uur zal de officiële opening plaatsvinden en daarna presenteren diverse verenigingen zich. Tip: Kom vooral op de fiets. Iedereen is van harte welkom. Bekijk hier het programma van de opening.