Water in je oor

Als je veel zwemt, zoals kinderen die op zwemles zitten, is de kans op water in het oor groot. Na verloop van tijd kan dit heel pijnlijk worden, omdat het kan leiden tot een oorontsteking. Gelukkig is het meestal niet zo moeilijk om het water uit je oor te krijgen. Maar je wilt dit natuurlijk liever gewoon voorkomen. Het dragen voor oordopjes tijdens zwemmen is een uitkomst.

Welke kies je?

Maar ga dan maar eens Googelen naar wat goede oordopjes zijn. Je vindt online honderden soorten en maten. Ook de prijsklasse loopt sterk uiteen. Om het jou makkelijker te maken hebben we alvast een vooronderzoek gedaan naar silicone oordopjes. En hebben gekozen voor oordopjes van Waterfly Nederland.

Silicone oordopjes
Het grote voordeel van silicone oordopjes is dat ze de vorm aannemen van je gehoorgang. Dit is ideaal omdat niet één oor hetzelfde is. De silicone oordopjes die wij gekozen hebben zijn geschikt voor alle leeftijden. De oordopjes hebben een comfortabele pasvorm. Het geluid van buitenaf wordt minimaal gedempt, waardoor je nog steeds goed hoort wat er om je heen gebeurt. Wel zo handig als je de aanwijzingen van de zweminstructeur moet opvolgen.

Silicone oordopjes inclusief handig opbergdoosje. Een paar oordopjes per doosje.

De oordopjes kun je bij de receptie kopen voor €3,95 inclusief btw. Ze zijn meerdere malen te gebruiken en er zit een handig opbergdoosje bij. I.v.m. hygiëne kan dit artikel niet geretourneerd worden.

We wensen je (nog meer) zwemplezier