Verkeersregelaar tijdens de Avond4Daagse

De Avond4Daagse is van 12 t/m 15 juni 2023, zet die datum maar alvast in je agenda. Om hier weer een daverend sportief feest van te maken, zijn de voorbereidingen al in volle gang. En daar hoort ook het regelen van evenementenverkeersregelaars bij.

Vind je het leuk om het verkeer in goede banen te leiden tijdens de Avond4Daagse? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. We zijn we op zoek naar ongeveer 15 verkeersregelaars. Ben je minimaal 18 jaar en wil je samen met ons van dit evenement een groot succes maken? Meld je dan vóór vrijdag 31 maart 2023 per email aan bij Buurtsportcoach Ruben Postma r.postma@interactie-ermelo.nl

De taken van een evenementenverkeersregelaar

Je zorgt tijdens een of meerdere avonden voor een veilige en optimale doorstroming. Je hebt  eenvoudige verkeersregelende taken zoals;

  • het geven van een stopteken bij een oversteekplaats
  • het wijzen van bestuurders naar de bestemde parkeerplaats.
  • deelnemers van de Avond4Daagse veilig laten oversteken  
  • het (ver)plaatsen van verkeersborden en afzethekken.

Om als enementenverkeersregelaar aan de slag te gaan dien je de E-learning succesvol af te ronden. De online training duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Nadat je je bij Ruben Postma hebt opgegeven r.postma@interactie-ermelo.nl krijg je van ons per email een link toegestuurd om de e-learning te starten.

Actie

Verkeersregelaar

Ik meld mij aan