Duikteam Adfundum

Duikteam Adfundum

Welkom bij de “ wondere onderwater wereld “ van Duikteam Adfundum .

Wij zijn een duiksport vereniging met ongeveer 45 leden in allerlei leeftijdscategorieën en trainen elke Dinsdagavond in het zwembad van Ermelo. We krijgen les van gecertificeerde  duikinstructeurs en worden opgeleid volgens I.A.D.S richtlijnen , zodat we prettig en veilig onze duiksport kunnen beoefenen.

Als je minimaal  14 jaar bent, diploma A en B hebt en een verklaring van een keuringsarts hebt waaruit blijkt dat er geen belemmeringen zijn om te duiken , kun je al bij ons terecht voor het beoefenen van de duiksport.

Als je al een brevet hebt van een erkende duikorganisatie kun je bij ons verder  ontwikkelen naar internationaal erkende 1* Open water diver, 2* Advanced open water diver, 3* Rescue diver .

Daarnaast geven we Medical training, Reanimatie en Oxygen. Tevens geven we duikclinics, bijscholing als voorbereiding op een duikvakantie en assisteren we bij snorkel en duikactiviteiten.

We maken ook regelmatig buitenduiken in de regio en we organiseren 2x per jaar een duikweekend in Zeeland.

Wil je in contact komen met het duikteam? stuur dan een mail naar redactie@duikteam-adfundum-ermelo.nl

 

Wanneer
Dinsdag 20:45 – 21:45
Locaties

Interactie Zwemmen

Zwembad Calluna beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad met een 40 m lange glijbaan, aparte saunacabine en een apart kleuter/peuterbadje. Kom je ook eens kijken?

Lees verder

Nieuwsbrief