Uitzending Ermelo Sport 2022

Ondanks dat 2021 niet een (top)sportjaar was, maakt Interactie weer de uitzending ‘Ermelo sport’. Dit is een alternatief voor de sportverkiezing van het jaar. Vanwege de coronapandemie zijn er de afgelopen twee jaar nauwelijks sportwedstrijden geweest, waardoor we geen reguliere verkiezingen hebben kunnen houden.

De waarde van sport

We weten allemaal dat sport mensen verbindt en samenbrengt, niet alleen in de topsport. Daarbij draagt sport en bewegen bij aan het welbevinden en geluk van de inwoners van Ermelo. Het geeft plezier, ontspanning en is goed voor ieders gezondheid.

De uitzending Ermelo Sport zet sporters en vrijwilligers in de spotlights

Tijdens de uitzending zoomen we in op een drietal individuele sportprestaties van afgelopen jaar. De verenigingen zijn een ontmoetingsplaats voor allerlei mensen. Zonder vrijwilligers zouden veel sportclubs en verenigingen het een stuk moeilijker hebben. Daarom zetten we een aantal vrijwilligers in de spotlights. Het afgelopen jaar zij er mooie sportinitiatieven gestart. Deze worden tijdens de uitzending ook onder de aandacht gebracht.

Suzanne Morren (redacteur NOS sport) en Milco Scheper (Southfields NL), bekende gezichten van vorig jaar presenteren nu ook de uitzending Ermelo Sport. Daarnaast laat onze eigen dorpsdichter Sarah Scholts een passend gedicht over de sport horen..  

In de uitzending staan we o.a. stil bij:

Actie