Zo werkt het lespakket en de leskaarten bij de zwemschool

Bij de eerste zwemles krijg je van Interactie een Polsbandje. Vervolgens schaf je een lespakket of leskaart aan. Deze wordt bijgeschreven op jouw Interactie polsbandje.

De lessen worden 1 keer per week gegeven, gedurende 41 weken per jaar. Vanzelfsprekend houden wij rekening met erkende feestdagen en vakanties.

Lespakket

Als je kind met zwemles begint kun je één van onderstaande lespakketten kopen. Tijdens het lestraject mag er een maximaal aantal lessen gemist worden.

  • Lespakket A-zwemdiploma (76 aaneengesloten lesweken), waarvan er 4 verzuimd mogen worden
  • Lespakket AB-zwemdiploma (90 aaneengesloten lesweken ), waarvan er 6 verzuimd mogen worden
  • Lespakket ABC-zwemdiploma (104 aaneengesloten lesweken), waarvan er 9 verzuimd mogen worden

Duurt het lestraject langer dan het hierboven genoemde aantal weken én heeft je kind het te verzuimen aantal lessen niet overschreden, dan wordt de einddatum van het lespakket zwemdiploma op onze kosten verlengd. Duurt het lestraject langer dan het hierboven genoemde aantal weken en zijn er méér dan het toegestane aantal lessen verzuimd, dan moet er een aanvullende leskaart worden aangeschaft. Ook deze leskaarten moeten aaneensluitend gebruikt worden.

Leskaarten

Je kunt kiezen uit de volgende producten:

  • een 2 weken leskaart (2 aaneengesloten lesweken)
  • een 6 weken leskaart (6 aaneengesloten lesweken)
  • een 12 weken leskaart (12 aaneengesloten lesweken)

Leskaart Bijzonder Zwem Onderwijs of zwemonderwijs voor volwassenen

De leskaart Bijzonder Zwem Onderwijs of zwemonderwijs voor volwassenen is goed voor 10 zwemlessen. De geldigheid van deze leskaart is 11 aaneengesloten lesweken, waarvan 1 les verzuimd mag worden.

Houd er rekening mee dat het inschrijfgeld en de kosten voor het diplomazwemmen niet zijn inbegrepen bij de bovengenoemde producten.

Heb je vragen (over de geldigheid) neem dan telefonisch contact op met de receptie via (0341) 41 22 77 of stuur een mailtje naar zwemschool@interactie-ermelo.nl

Extra informatie