Leren zwemmen is een wisselwerking!

Tips tot Tops oefenuurtje | Zwemschool

Leren zwemmen is een wisselwerking tussen kind, ouder/verzorger en zwemonderwijzer. Leren zwemmen vraagt tijd en aandacht, ook van de ouder/verzorger. Dit kan op een speelse manier om een kind zich vrij en prettig te laten voelen in het water, lekker spelen en ravotten en samen van de waterglijbaan gaan. Tussendoor kunt u de oefeningen uit de zwemles herhalen, waardoor uw kind blijft oefenen met de zwemtechnieken. Als extra ondersteuning voor het aanleren van de verschillende zwemslagen, biedt Interactie zwemschool de ouders/verzorgers de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis van de zwemonderwijzers.

Bij zwemschool Calluna heeft u daarom als ouder/verzorger invloed op de duur van het zwemlestraject:

  • Door te oefenen tijdens de recreatieve zwemuren. Alle zwemleskinderen bij Interactie krijgen een gratis zwemabonnement op hun lespakket. Vanaf het moment van inschrijven kan hiervan direct gebruik gemaakt worden. De begeleidende ouder/verzorger betaalt wel entreekosten.
  • U kunt samen met uw kind deelnemen aan het Van Tips tot Tops oefenuurtje (vanaf de gele groep).

Wanneer zijn de oefenuurtjes?

  • Vrijdag van 14:30 tot 15:30 uur (vanaf de oranje groep)
  • Zaterdag van 13:30 tot 14:30 uur (vanaf de witte groep)

I.v.m. het coronavirus organiseren wij tot de zomervakantie op de onderstaande momenten een Tips en Tops oefenuurtje. De ouder die meekomt dient vooraf voor zichzelf een e-ticket te reserveren of gebruik te maken van de meerbadenkaart. Het Tips en Tops uurtje is kosteloos voor kinderen die al op zwemles zitten.

Nieuwsbrief

Feedback