Start vervanging kunstgrasvelden bij DVS’33 en EFC’58

Vandaag is Topgrass in opdracht van Interactie en de Gemeente Ermelo begonnen met het vervangen van het kunstgrasveld bij voetbalvereniging EFC’58. Ook de twee kunstgrasvelden bij DVS’33 zullen vervangen worden. Met het afrollen van een grasrol hebben de heer Klappe (wethouder Sport) , de heer Broere (directeur Interactie) , de heer Peet (coördinator accommodatie EFC’58) en de heer Veldhuis (coördinator accommodatie DVS’33) de werkzaamheden in gang gezet.

Marco Smits van Topgrass Sportvelden hoopt, nadat het uitrollen van de nieuwe grasrollen is gestart, het eerste veld in 3 weken op te kunnen leveren. ‘’Na oplevering kunnen de velden direct gebruikt worden, zodat de velden zich stevig zetten. De komende 10 jaar zullen wij ook het onderhoud verzorgen. Op deze manier ontzorgen wij de verenigingen op en top.” Mark Broere stelt dat Interactie en de Gemeente Ermelo op deze wijze beide verenigingen optimaal kan faciliteren. “Dankzij deze samenwerking zijn beide verenigingen weer klaar voor de toekomst. Wij wensen beide verenigingen veel beweeg- en sportplezier.”

De timing van de vernieuwing is volgens voorzitter Wim Peter van Panhuis van EFC’58 perfect. ‘’We zijn blij met deze nieuwe mat, mede dankzij de goede contacten met de Gemeente Ermelo én Interactie is dit tot stand gekomen. Het vernieuwen van de mat komt op het juiste moment. Het past nu goed voor iedereen.’’ Met de nieuwe mat komt er ook een nieuwe mogelijkheid bij: beregenen van de mat. ‘’Dat is mooi,’’ stelt de heer van Panhuis, ‘’want zo hoeft de hitte geen invloed meer te hebben op het gebruik van de mat.’’

Ook gaf Henk Veldhuis van DVS’33 aan dat zij “in deze moeilijke crisistijd heel erg blij zijn met de vervanging van onze twee kunstgrasvelden. We hopen een tweetal prachtige velden in gebruik te mogen nemen voor de start van het nieuwe voetbal seizoen.”

Meer over...