Betreed de inspirerende wereld van Spot On Ermelo

Op zaterdag 16 september verandert het hart van Ermelo in een inspirerend en cultureel festival genaamd Spot On Ermelo. Het Raadhuisplein en het Huis van Ermelo zijn het decor voor de opening van het nieuwe culturele seizoen!

Koffieconcert Huis van Ermelo

Laat je inspireren door een dag vol muziek, dans, lezingen, theater, letteren, workshops, films, sport, kunst, welzijn en onvergetelijke ontmoetingen. Dit alles en meer komt samen tijdens Spot On Ermelo.

Achter de schermen werken Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. en Cultuurkust samen om dit inspirerende evenement, namens de gemeente Ermelo, tot leven te brengen. Maar wat het écht speciaal maakt, zijn de 20 culturele instellingen uit Ermelo die hun krachten bundelen om jou en je dierbaren een onvergetelijke dag te bezorgen. De toegang tot dit festival én deelname aan de activiteiten zijn volledig gratis!

Voor de bezoekers van Spot On Ermelo hebben we een speciaal koffie-arrangement en rond lunchtijd een luncharrangement. De kosten voor de arrangementen en de drankjes zijn voor eigen rekening.

Ontdek en beleef Spot On Ermelo, een dag die je nieuwsgierigheid prikkelt en je enthousiasme doet oplaaien. Markeer zaterdag 16 september van 11:00 – 15:00 uur in je agenda, want dit wordt een cultureel hoogtepunt dat je niet mag missen!

Meer informatie over het programma vind je op de culturele website van Ermelo.