Brengt je aan het sporten

Sporten

Interactie brengt je aan het Sporten.

Het team van Interactie Bewegen bestaat uit buurtsportcoaches met verschillende achtergronden. Als buurtsportcoach zijn wij breed inzetbaar voor verschillende organisaties.  Eén van de takken waar wij ook voor werken zijn sportverenigingen. Hierbij doen we verenigingsondersteuning op verschillende gebieden:

Algemene ondersteuning

Verenigingen kunnen gebruik maken van een buurtsportcoach voor ondersteuning waar zij het nodig achten. Samen met de vereniging kijken we waar zij het beste hulp bij kunnen gebruiken. Dit kan op bestuurlijk niveau, vrijwilligersbeleid, trainersondersteuning etc. Samen gaan we aan de slag om de vereniging vooruit te helpen.


ClubKaderCoach

Als ClubKaderCoach (CKC’er) ben je bij de verenigingen bezig met het versterken van het technische kader. We ondersteunen de technische commissie en met name ondersteunen we de trainers. We begeleiden trainers met hun vraagstukken. Dit doen we niet op technisch vlak maar op pedagogisch vlak. Als CKC’ers zorgen we ervoor dat er een goed pedagogisch sportklimaat ontstaat.


Evenementen

Namens Interactie Bewegen organiseren wij verschillende evenementen zoals ons terugkerende buurtsportfestijn, de nationale sportweek en de koningsspelen. Ook bij deze evenementen proberen we verenigingen te betrekken. Zo kijken we of het mogelijk is dat verenigingen clinics aan kunnen bieden bij ons op locatie of bij hun op locatie. Op deze manier willen we de verschillende takken van sport onder de aandacht brengen en is het voor de vereniging een mogelijkheid om nieuwe leden te werven.


Betrokken verenigingen

Nieuwsbrief