Brengt je aan het bewegen

Bewegen

Kernwaarden van het team  ‘Heel Ermelo Beweegt’  zijn plezier in bewegen, samen (werken) en een beweegplek voor iedereen. Deze kernwaarden sluiten aan bij de vier thema’s uit de Sportvisie 2016-2020 van de gemeente Ermelo: gezonde leefstijl, iedereen doet mee, ouderen in beweging en buiten bewegen. Ben jij al in beweging?

Zoek je nog tips voor bewegen of een gezonde leefstijl? Neem contact op met ons buurtsportcoaches. Deze enthousiaste buurtsportcoaches organiseren, ondersteunen en stimuleren diverse sport-, spel- en beweegactiviteiten in Ermelo.

Daarnaast maken onze coaches ook deel uit van het team Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG).

Sinds 2018 kunnen scholen ook bewegingsonderwijs afnemen bij het team van “Heel Ermelo Beweegt”. Onze docenten bewegingsonderwijs zijn gediplomeerde professionals op het gebied van sport en bewegen. Zij bieden leerlingen een breed sportaanbod en zetten in op het ‘verbeteren van bewegen’, wat uiteraard samengaat met heel veel plezier.

JOGG Ermelo, een lokale aanpak een gezonde leefstijl en de campagnes voor het stimuleren van gezond gewicht bij kinderen en jongeren!

Heb je vragen over je gezondheid en bewegen? Ga met onze buurtsportcoaches in gesprek en krijg informatie op basis van jouw vragen en wensen!

Nieuwsbrief