Maak vandaag
een start

Bewegen

Voel jij je ook fitter als je beweegt? Dat vinden we bij Interactie ook. En wat is er nou leuker dan samen bewegen? Het geeft gegarandeerd plezier bij jong en oud!

Sport en bewegen spelen bovendien een belangrijke rol in het bereiken van maatschappelijke doelstellingen op het gebied van gezondheid, leefbaarheid en meedoen.

Interactie richt zich op het realiseren van voldoende sport en beweegaanbod voor alle inwoners van Ermelo van jong tot oud. Dat doen we door middel van een enthousiast team van buurtsportcoaches. Deze coaches zijn actief op en rondom de scholen, bij instellingen en bij de verenigingen.  Dit is het team van ‘Interactie Bewegen’. Heeft u ze al eens in het dorp gezien?

Lokaal Sport en preventieakkoord Ermelo 2021

Download hier het Sport- en preventieakkoord van de gemeente Ermelo

Flyer Sportakkoord

Brochure Sportakkoord

Digitaal aanvraagformulier 

Sporten

Doe jij al aan sport? Lees hier alles wat ons team van “Interactie Bewegen” ondersteunt of zoek een vereniging die bij je past.

Bewegen

Zoek je informatie over een actieve en gezonde leefstijl? Kijk eens wat ons team “Interactie Bewegen” kan doen voor jou!

Spelen

Kom jij een keer met ons meespelen? Kom kijken welke leuke activiteiten er worden georganiseerd in Ermelo door onze buurtsportcoaches.

Je hebt ze vast al eens in het dorp gezien, onze buurtsportcoaches van Interactie Bewegen! Dit team stimuleert de inwoners van Ermelo op en rondom de scholen, in de buurt en bij de verenigingen. Wil je graag in contact komen met onze buurtsportcoaches bel met Marjo de Groot 06-32453540 of stuur een mail naar buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl

Nieuwsbrief

Feedback