Presentator gezocht voor Sportgala

Kondig jij op 17 februari 2023 de winnaars aan, in acht verschillende categorieën, tijdens de jaarlijkse Sportgala van Ermelo?

De winnaars van de Sportverkiezing worden tijdens het Sportgala in het onlangs gerenoveerde Theater in Het Huis van Ermelo bekend gemaakt. Interactie en de leden van de nominatiecommissie zijn op zoek naar een getalenteerde presentator/presentatrice voor deze avond.

Droom jij er van om presentator te worden? Dan is dit jouw kans. Ben je sportliefhebber met een heldere stem en vind je het leuk om een hele zaal toe te spreken? Heb je humor en kun je ook serieus zijn wanneer dat nodig is?

Heb je nog geen ervaring in het presenteren, maar zie je deze klus wel zitten? Geen probleem, want je werkt samen met de voorzitter van de nominatiecommissie, Hans van Zetten. Hans is voormalig sportpresentator/commentator van de NOS en heeft een schat aan ervaring. Hij gaat je coachen en zal je mentor zijn in de aanloop naar het Sportgala. Dit is echt een unieke kans!

Interesse?
Stuur Robin Bunt een mail via r.bunt@interactie-ermelo.nl met een korte video van 1 à 2 minuten waarin jij jezelf presenteert. Verstuur deze mail voor 23 december 2022.

Actie

Mail Robin

Mail Robin