Wij zijn Interactie!

Over ons

Interactie Sportbedrijf Ermelo is verantwoordelijk voor het beheer, exploitatie en onderhoud van Sportcentrum Calluna, Sportcentrum Triade, Wethouder Balverszaal en de voetbalvelden van DVS’33, EFC’58 en FC Horst. Tevens zijn wij verantwoordelijk voor het gemeentelijke sportbeleid. Het team van Interactie verzorgt samen met diverse partijen de uitvoering daarvan.

Interactie stimuleert een actieve en gezonde leefstijl voor alle inwoners. Interactie heeft als doel veilige en schone sportvoorzieningen te beheren en om aantrekkelijke verantwoorde (sportieve) activiteiten aan te bieden.

De kern van het sportbedrijf

De gemeente Ermelo is 100% aandeelhouder van Interactie. De gemeente is verantwoordelijk voor het sportbeleid binnen Ermelo. Een AvA (Algemene Vergadering van Aandeelhouders) en de RvC (Raad van Commissarissen) houdt toezicht op de directie en het management van Interactie. De RvC krijgt in deze governancestructuur ook een belangrijke rol waarbij naast toezicht ook de werkgeversrol, advies- en ambassadeursfunctie een rol speelt. Gemeente Ermelo en de RvC geven de opdracht tot uitvoer van het sportbeleid en Interactie verzorgt het beheer van accommodaties en maakt sport & bewegen voor alle inwoners van Ermelo mogelijk.


Meer over de Raad van Commissarissen


Ons team

Meer dan 35 medewerkers, van receptionistes tot het managementteam, van zwemonderwijzers tot de technische dienst, van marketing & communicatie tot de financiële administratie, van buurtsportcoaches tot bewegingsagoog , geven op hun wijze uitvoering aan het beleid van Interactie Sportbedrijf Ermelo. Alle medewerkers staan garant om zoveel mogelijke inwoners het plezier te laten ervaren in een veilige en schone omgeving. Interactie brengt je in beweging!


Vacatures

Klik hier voor vacatures binnen ons Sportbedrijf.

Contact

Geen titel
  • Waarom wilt u contact?
Geen titel
  • Uw gegevens:
Geen titel
Geen titel

Nieuwsbrief

Feedback