Wij zijn Interactie!

Over ons

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. is verantwoordelijk voor het beheer, exploitatie en onderhoud van Sportcentrum Calluna, Sportcentrum Triade, Wethouder Balverszaal en de voetbalvelden van DVS’33, EFC’58 en FC Horst.

Tevens organiseren en initiëren wij sportieve activiteiten en beweegprogramma’s voor alle inwoners van Ermelo. Daarnaast stimuleren we onze inwoners te spelen, sporten, bewegen en een gezonde leefstijl na te streven. Met alles wat we doen, dragen we bij aan bewegen en sport. “Interactie brengt je in beweging!”

De gemeente Ermelo is 100% aandeelhouder van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. De gemeente is verantwoordelijk voor het sportbeleid binnen Ermelo. Een AvA (Algemene Vergadering van Aandeelhouders) en de RvC (Raad van Commissarissen) houdt toezicht op de directie en het management van Interactie.

Ons team

Meer dan 50 medewerkers, van receptionistes tot het managementteam, van zwemonderwijzers tot de technische dienst, van bedrijfsbureau tot horecamedewerkster. Van Buurtsportcoaches tot bewegingsagoog, geven op hun wijze uitvoering aan het beleid van Interactie Sportbedrijf Ermelo. Alle medewerkers van Interactie zitten zich iedere dag in om zoveel mogelijke inwoners het plezier te laten ervaren met hoe het is om te bewegen in een veilige en schone omgeving.

Met 50 man sterk geven wij dagelijks invulling aan het sport – en preventieakkoord van de Gemeente Ermelo. “Bewegen en een gezonde leefstijl is het nieuwe normaal in een vitaal Ermelo”.


Contact

Geen titel
  • Waarom wilt u contact?
Geen titel
  • Uw gegevens:
Geen titel
Geen titel

Nieuwsbrief

Mis niets, schrijf je nu in voor updates over zwemmen, sportieve activiteiten en een gezonde leefstijl.