Wij zijn Interactie!

Over ons

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. is verantwoordelijk voor het beheer, exploitatie en onderhoud van Sportcentrum Zanderij, Sportcentrum Triade, de voetbalvelden van DVS’33, EFC’58 en FC Horst en het Huis van Ermelo.

Tevens organiseren en initiëren wij sportieve activiteiten en beweegprogramma’s voor alle inwoners van Ermelo. Daarnaast stimuleren we onze inwoners te spelen, sporten en bewegen en streven we naar een gezonde leefstijl voor iedereen. Met alles wat we doen, dragen we bij aan bewegen en sport. “Interactie brengt je in beweging!”

De gemeente Ermelo is 100% aandeelhouder van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. De gemeente is verantwoordelijk voor het sportbeleid binnen Ermelo. Een AvA (Algemene Vergadering van Aandeelhouders) en de RvC (Raad van Commissarissen) houdt toezicht op de directie en het management van Interactie.

Interactie 2024 – 2028
Wil je meer weten over de ambities van Interactie voor de komende vier jaar? Lees dan het bedrijfsplan eens rustig door. We kijken terug op de afgelopen 5 jaar en gaan dieper in op onze ambities voor de komende jaren.

Werken bij Interactie
Leuk dat je interesse hebt in een functie bij Interactie. Zin om deel uit te maken van ons dynamische team? Dit zijn de 11 redenen om bij Interactie te werken. Wij hebben regelmatig vacatures. Houd deze pagina dus in de gaten.

Ons team

Meer dan 50 medewerkers, van receptionistes tot het managementteam, van zwemonderwijzers tot de technische dienst, van bedrijfsbureau tot horecamedewerkster, van buurtsportcoaches tot bewegingsagoog, geven op hun eigen wijze uitvoering aan het beleid van Interactie Sportbedrijf Ermelo. Alle medewerkers van Interactie zetten zich iedere dag in, zodat inwoners plezier hebben in bewegen en sporten. Daarbij garanderen wij dat onze accommodaties altijd schoon, heel en veilig zijn.

Geen titel
  • Hoe kunnen we je van dienst zijn?
Geen titel
  • Je gegevens:
  • Vul alleen je telefoonnummer in als je door ons teruggebeld wilt worden.
Geen titel
Geen titel
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.