Op avontuur in Ermelo met JOGG caching

In navolging van Harderwijk introduceren alle JOGG-organisaties in de regio Noord-Veluwe (Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten gezamenlijk het nieuwe initiatief JOGG caching. Dit is een leuke, laagdrempelige en gezonde beweegactiviteit voor het hele gezin.

De kerstvakantie wordt extra leuk om met elkaar naar buiten te gaan

Interactie lanceert JOGG caching samen met de andere gemeentes op vrijdag 24 december. Met deze avontuurlijke zoektocht ga je met gebruik van Google maps op je telefoon JOGG-caches, bordjes met QR-codes, opsporen in Ermelo. Via deze bordjes leer je iets over de omgeving of doe je (met elkaar) een beweegopdracht.  

Buurtsportcoach Michiel van Schoonhoven reikt het JOGG cache bordje uit aan wethouder de heer Hans de Haan

JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) is de enige interventie dat landelijk echt heel succesvol is gebleken, en dat al meerdere jaren.

– Wethouder de heer Hans de Haan –

JOGG caching is gebaseerd op geocaching. Dit is een buitensport en een spel waarbij je via een telefoon met GPS-functie overal ter wereld op zoek kunt gaan naar zogenaamde caches. JOGG Noord-Veluwe heeft hier een eigen variant op bedacht. Het is een gratis activiteit. Je hebt alleen een telefoon met QR-code scanner nodig. Benieuwd hoe het in zijn werk gaat?

en doe mee met het allerleukste buitenspel van Ermelo en omstreken. Dit initiatief is mogelijk gemaakt vanuit een subsidie van JOGG Nederland om bewegen in buurt en wijk te stimuleren.

Actie

Start je

Puzzeltocht hier