Nominatie Buurtsportcoach van het jaar

We hebben een echte topper in huis! Erica staat in de top 10 van beste Buurtsportcoaches van het jaar. Daar zijn wij als Interactie natuurlijk super trots op. Dat is een bijzondere prestatie want Nederland telt maar liefst een paar duizend Buurtsportcoaches.

Een belangrijke rol

Buurtsportcoaches maken het voor alle inwoners mogelijk om op zijn of haar eigen niveau te bewegen. Ze leggen verbinding tussen betrokken partijen zoals onderwijs, zorg, gezondheid, welzijn en sportaanbieders. In beweging komen is goed voor je fysieke, emotionele en sociale gezondheid. Je gaat beter in je vel zitten, krijgt meer zelfvertrouwen en ontmoet nieuwe mensen. Buurtsportcoaches hebben een belangrijke taak in Ermelo.

Waarom is Erica genomineerd?

Erica ‘bewijst’ iedere dag dat denken in mogelijkheden en flexibiliteit in haar DNA zit. Als het niet linksom gaat, dan heeft ze voor je het weet al 6 andere opties bedacht om het toch voor elkaar te krijgen. 

Het Leefstijl Loket loopt super goed! We hebben nog nooit zoveel aanvragen gekregen en contacturen gemaakt. Daarnaast pioniert zij bij scholen en kinderdagverblijven en ouders, waardoor inwoners Interactie en het Leefstijl Loket steeds beter weten te vinden. Ook zorgaanbieders verwijzen steeds vaker door naar het Leefstijl Loket, wat natuurlijk ideaal is. Erica brengt zowel de allerkleinste als de alleroudste in beweging.

Waar zou je Erica van kunnen kennen

  • Het Leefstijl Loket
  • Ze geeft AquaTherapie
  • Verzorgt regelmatig de Balkonbeweegdag
  • Zet zich in voor aangepast sporten
  • Geeft Nijntje beweeglessen
  • en nog veel meer
Actie

Leefstijl Loket

Ga naar