Sportcentrum heeft een nieuwe naam

Interactie en gemeente Ermelo Ermelo Gemeente Ermelo schreven onder inwoners een prijsvraag uit voor de naam van het nieuwe sportcentrum. Op dinsdag 12 mei maakten wethouder Leo van der Velden en Mark Broere directeur van Interactie de winnende naam bekend.

‘Sportcentrum Zanderij’ is de winnende naam

De winnende naam is geworden Sportcentrum Zanderij. De selectiecommissie en het college van burgemeester en wethouders maakten deze keuze uit 50 inzendingen. “Wij vinden deze naam in al zijn eenvoud duidelijk en helder omdat het verwijst naar de prachtige locatie waar we het sportcentrum gaan bouwen”, aldus wethouder Leo van der Velden.

wethouder Leo van der Velden en Mark Broere directeur van Interactie onthullen de naam van het sportcentrum.

De winnaar staat zijn prijs af aan Ermelo’s vluchteling gezin
De winnaar die graag anoniem blijft, vroeg ons of het mogelijk was zijn prijs af te staan aan Vluchtelingenwerk. Wij vonden dit een prachtig gebaar en zochten contact met Vluchtelingenwerk Ermelo. Zij gingen op zoek naar een geschikt gezin voor de prijs: een 60-badenkaart voor het hele gezin. Directeur van Interactie Mark Broere reikte de badenkaart uit aan een Afghaans gezin dat sinds 4 jaar in Ermelo woont. Het gezin met 5 kinderen zijn allemaal gek op zwemmen.

wethouder Leo van der Velden en Mark Broere directeur van Interactie reiken de prijs uit aan de winnaar.

Bouwwerkzaamheden starten deze maand
De schop gaat deze maand dan eindelijk in de grond. We gaan de bouw volgen en plaatsen regelmatig foto’s en video’s op onze communicatiekanalen. Ook komen er inloopmomenten op de bouw voor inwoners. De opening van Sportcentrum Zanderij staat gepland voor januari 2024. Tot die tijd ontvangen we je graag in Sportcentrum Calluna, Sportcentrum Triade of de Wethouder Balverszaal.

Alle gebruikers en medewerkers van Interactie kijken uit naar de realisatie van het nieuwe sportcentrum Zanderij. Waarin we iedereen in een eigentijds sportcentrum optimaal kunnen faciliteren. Dit draagt bij aan een Energiek Ermelo. We verheugen ons er op om een grote diversiteit aan sporters, supporters en bezoekers te ontvangen.
– Mark Broere, directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo –

Actie