Lever een bijdrage aan het Sport-en preventieakkoord

Wat is het Sport- en preventieakkoord van Ermelo? Sportformateur Ine Klosters legt het uit in onderstaande video.
U kunt een bijdrage leveren aan het akkoord: ga naar www.sportakkoordermelo.nl en vul de enquête in. Vragen kunt u stellen aan Ine Klosters via info@sportakkoordermelo.nl.

Wat is het Sportakkoord?

Ine Klosters: ”Het sport- en preventieakkoord is een plan dat we samen gaan maken. We maken in het plan keuzes uit zes thema’s. Het doel is een nog sterker sport- en beweegaanbod voor Ermelo. Met het sportakkoord kunnen we onder andere sportverenigingen ondersteunen en sportlocaties aantrekkelijker maken. Maar ook zorgaanbieders met een beweegaanbod of commerciële sportaanbieders kunnen we ondersteunen. De zes thema’s in het gezamenlijk op te stellen sport- en preventieakkoord zijn:

– inclusief sporten en bewegen;
– duurzame sportinfrastructuur;
– vitale aanbieders;
– positieve sportcultuur;
– van jongs af aan vaardig in bewegen;
– topsport die inspireert.

Kijk voor een duidelijke uitleg over het Sport- en preventieakkoord naar bovenstaande video of ga naar www.sportakkoordermelo.nl. Neem er even de tijd voor, dan vertel ik je wie, wat, waar en hoe. ”

Ja, ik doe mee en vul de enquête in!

Op www.sportakkoordermelo.nl kunt u de enquête voor 20 mei 2020 invullen. Onder de deelnemers verloot de Gemeente Ermelo drie exemplaren van ‘Hij Staat’, het net verschenen boek van Hans van Zetten.

”Doen hoor, want het Sport- en preventieakkoord is van ons samen.”

– Sportformateur Ine Klosters

Meer over...