Koningsspelen het leukste sportieve oranjefeest

Eindelijk kon koningsspelen 2022 weer doorgaan, waardoor dit feest uitbundig gevierd werd. Het thema dit jaar was voel je fit. Daar is afgelopen vrijdag 22 april dan ook alles voor uit de kast getrokken. Tien basisscholen en 2.200 kinderen hebben dankzij Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. en diverse verenigingen een fantastische dag beleefd. Dat de zon ook nog eens volop scheen maakten de dag écht compleet.

Koningsspelen 2022 in sportcentrum Triade Ermelo
Koningsspelen 2022 – Sportcentrum Triade Ermelo

Plezier in bewegen is ontzettend belangrijk voor (jonge) kinderen, omdat dit (ook op latere leeftijd) de beste garantie voor een actieve leefstijl is. Daarom heeft Interactie haar krachten gebundeld en samen met Sparta, Dansfabriek Silk, Fencing Ermelo, Dindoa, Pauwervoll en EFC ’58 diverse clinics en spellen georganiseerd. De kinderen konden deelnemen aan spellen zoals het mega dartbord, mega bal, voetbalrokken, schakelklomp, loopski, voetbal dribbel en meer.

Lidl was de grote sponsor van de Koningsspelen 2022. Ze hadden voor ieder kind een flesje water en fruit beschikbaar gesteld. Dankzij deze sponsoring konden de 2.200 kinderen op een gezonde manier hun dorstlessen en hun trek stillen.

Actie