Interactie viert haar eerste mijlpaal, we bestaan 3 jaar!

Het is feest want precies 3 jaar geleden op 17 december 2018 is Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. ‘geboren’. Met veel plezier beheren, onderhouden en exploiteren wij diverse sportaccommodaties van de Gemeente Ermelo. Hierdoor kunnen inwoners sporten in een accommodatie die altijd schoon, heel en veilig is.

“Wij voeren dagelijks met veel plezier het sportbeleid van de Gemeente uit. Daar hadden we het bij kunnen laten, maar we wilden meer betekenen voor de inwoners van Ermelo. Inmiddels kunnen we zeggen dat we dat ook écht doen”.
– Mark Broere, directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. –

Bewegen en een gezonde leefstijl maken we voor iedereen mogelijk

We geven wekelijks gymles aan 9 basisscholen en brengen ook de leerlingen van Chr. College Groevenbeek in beweging. Hierdoor kunnen we leerkrachten en docenten ontlasten. Met het Leefstijl Loket, wat een groot succes is, begeleiden we inwoners voor wie bewegen niet vanzelf gaat. Daarnaast maken we inwoners bewust van hoe belangrijk een gezonde leefstijl is en krijgen ze hierbij begeleiding.

De medewerkers van het zwembad zorgen er ieder jaar weer voor dat honderden kinderen hun zwemdiploma halen. Ook bieden we diverse vormen van zwemactiviteiten aan, zodat we meerdere doelgroepen in beweging krijgen. Jaarlijks organiseren we veel diverse sportieve activiteiten om inwoners energieker te maken. Ermelo is een JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) gemeente. Dit houdt in dat we het beleid maken en dit ook in de praktijk brengen. Hierdoor kunnen kinderen en jongeren opgroeien in een gezonde omgeving.

Cultuur krijgt nu ook een eigen podium

De gemeente heeft Interactie begin 2021 een nieuwe opdracht gegund. Naast het sportbeleid gaan wij ook het cultuurbeleid van de gemeente handen en voeten geven. Hiermee proberen wij cultuur voor alle bewoners en bezoekers van Ermelo toegankelijk te maken. Een belangrijk onderdeel van die opdracht is het exploiteren van De Dialoog. Deze locatie heeft alles in huis om een plek te worden waar ontmoeting, verbinding, persoonlijk contact, ontspanning en zingeving centraal staan.

Mark Broere

“September volgend jaar openen we de deuren van de verbouwde Dialoog. Dan kunnen we samen met de lokale cultuurmakers Ermelo echt op de kaart zetten”.
– Mark Broere, directeur Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. –

Ook voor de komende jaren hebben we weer mooie plannen op stapel staan.

Want we zijn nog lang niet klaar met inwoners in beweging te brengen, een gezonde leefstijl te stimuleren en cultuur de positie te geven die het verdient. Dit doen we met een team van enthousiaste en gedreven medewerkers. Voor alles over sport, ga je naar www.interactie-ermelo.nl en alles over cultuur ga je naar www.cultuurinermelo.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze accommodaties.

Actie

Cultuur in Ermelo

Bekijk de site