Volg hier alle informatie!

Blijf op de hoogte

Update 7 mei 2020


Ons kabinet maakte 6 mei 2020 bekend dat alle binnenzwembaden hun deuren weer mogen openen. Wij zijn achter de schermen druk in de weer om onze zwemaccommodatie klaar te maken om u weer snel te kunnen ontvangen. Wij nemen hierbij het zwembadprotocol en de RIVM veiligheidsregels in acht, voor zowel uw veiligheid als die van onze medewerkers. Wij streven ernaar woensdag 13 mei 2020 ons zwembad te heropenen voor banen zwemmen. Vanaf dinsdag 12 mei 2020 kunt u op deze website uw toegang (via een tijdslot) tot het zwembad reserveren.
Onze sporthallen zullen vooralsnog, vanwege overheidswege gesloten blijven tot 1 september 2020. Hier vindt u de huidige Corona maatregelen.

Heeft u vragen dan kunt u mailen naar info@interactie-ermelo.nl of kijk hieronder voor antwoorden op veel gestelde vragen.

Met sportieve groet,
Mark Broere
Directeur Interactie Ermelo B.V.


Veel gestelde vragen en antwoorden

Zwemschool Calluna

  • Wanneer krijgen we te horen dat de zwemlessen weer starten? Op het moment dat we groen licht krijgen om open te gaan, wordt via de e-mail gecommuniceerd wanneer de lessen weer starten. We streven ernaar om maandag 18 mei 2020 de zwemlessen weer op te starten.  
  • Wat gebeurt er met de einddatum van het afkoop pakket van het diplomazwemmen ABC? Deze datum verlengen wij met het aantal weken dat wij gesloten zijn.
  • Mijn kind mocht woensdag 18 maart gaan afzwemmen. Dit gaat niet door. Wanneer vindt dit plaats? Dit schuift op naar een nader te bepalen moment. Dit wordt met de ouders/verzorgers gecommuniceerd zodra wij meer weten.
  • Wat gebeurt er met de lespas van mijn kind? Deze lespas verlengen wij met het aantal weken dat wij gesloten zijn.

Doelgroepen:

  • Mijn persoonlijke pas/abonnement heeft een einddatum, wordt deze verlengd? Ja, we verlengen uw pas/abonnement met het aantal weken dat wij gesloten zijn.
  • Wanneer horen we of de doelgroepen weer gaan starten? Houd onze website in de gaten. In eerste instantie starten wij op met banen zwemmen.

Heeft u nog een vraag, dan kunt u mailen naar info@interactie-ermelo.nl

Nieuwsbrief