Hoge kwaliteit zwemles is letterlijk van levensbelang

Nederland is een waterrijk land en bijna iedereen is gek op water. Kijk maar eens hoe druk het is in de buurt van een zwembad, natuurwater of zee op een zonnige dag. We staan dan massaal in de file om sportief of recreatief te genieten bij het water. Water heeft op alle leeftijden een grote aantrekkingskracht.

Steeds minder kinderen zijn verdronken

De laatste decennia zijn er steeds minder jonge kinderen verdronken. Maar elke verdrinking er één teveel. Daarom vinden wij het gegeven van kwalitatief goede zwemles letterlijk van levensbelang. En daar maken wij ons dan ook echt iedere dag hard voor binnen Interactie.

Wij zijn allemaal gek op water

Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ), heeft als doel de zwemveiligheid in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Simpel gezegd willen zij dat iedereen zich kan redden in het water en dat iedereen in staat is om veilig te recreëren. Dat is ook precies waar zwemschool Calluna voor staat. Vandaar dat wij een licentie hebben van het NRZ.

De Nationale Raad Zwemveiligheid verleent een zwemlesaanbieder de Licentie Nationale Zwemdiploma’s wanneer zij aan alle kwaliteitscriteria voldoen. Als dat het geval is heeft de zwemlesaanbieder het recht om het Zwem-ABC uit te geven.

Zwemschool Calluna wordt dan ook jaarlijks getoetst door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Onze vakkundige en enthousiaste zweminstructeurs zijn goed opgeleid waardoor de kwaliteit tijdens iedere zwemles gewaarborgd wordt. De kinderen die bij ons afzwemmen kunnen hierdoor veilig opgroeien in een omgeving met veel water.

Met het zwemdiploma dat jouw kind van zwemschool Calluna krijgt kun je als ouder met een gerust hart je kind laten genieten bij het water. Natuurlijk is het wel verstandig om zelf altijd een oogje in het zeil houden.

Wij wensen alle kinderen van Ermelo veel zwemplezier!!!