Help uw kind aan sport in crisistijd

Door de coronacrisis zijn er kinderen die niet kunnen sporten. Meer gezinnen hebben geldzorgen, waardoor er geen geld meer is voor contributie of lesgeld voor sport. Jeugdfonds Sport & Cultuur kan uw kind of buurjongen helpen!

Uw kind aanmelden

Wat doet u als u door de coronacrisis minder geld te besteden heeft, maar uw kind weer wil voetballen, hoogspringen of zwemles volgen? Dan kunt u in overleg met een intermediair, die uw kind kan aanmelden bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Buurtsportcoach Iris Buursink is vanuit Interactie Sportbedrijf intermediair bij het Jeugdfonds. Zij doet een aanvraag op www.magikweermeedoen.nl en hoort binnen 3 weken of de aanvraag is goedgekeurd. Na goedkeuring kunt u uw kind aanmelden bij een sportclub, dansschool of andere organisatie waar hij of zij wilt sporten. Vervolgens betaalt Het Jeugdfonds de contributie direct aan de sportclub of lesgever.

Ik wil een ander kind helpen!

U kunt ook een buurjongen, dochter van een vriendin of ander kind helpen. Dit gaat op dezelfde wijze via Iris Buursink of een andere intermediair, maar u kunt ook een donatie doen. Steun het jeugdfonds via https://www.mijnjeugdfondsactie.nl/doneren, zodat elk kind in Nederland de mogelijkheid krijgt om te sporten!

Contactgegevens van Iris Buursink: i.buursink@interactie-ermelo.nl

Meer over...