Grootste Indoor Blacklight Minigolfbaan van de Veluwe

Minigolf is van zichzelf al leuk, maar wij maken het nog 100 keer leuker. Op 6 januari 2023 toveren we Sporthal Triade om tot één van de grootste indoor blacklight minigolfbanen van de Veluwe. Daag elkaar uit om in zo weinig mogelijk slagen meer dan 35 holes te spelen. Iedereen tussen de 6 en 100 jaar kan meedoen.

Minigolf is een activiteit die iedereen leuk vindt. Jeugd, vaders, moeders, opa’s en oma’s beleven veel plezier aan dit spel. Je kunt ook met je hele team, elftal, vriendengroep of familie meedoen.

Benodigdheden om deel te nemen

Wij zorgen voor een stick, bal en een scorekaart. Om de zaal te betreden heb je zaalschoenen (sportschoenen met lichte zolen) nodig. Heb je die niet, dan ga je op je sokken. Wil jij echt opvallen in het donker? Trek dan witte kleding aan of kleding met fluorescerende kleuren zoals geel, roze, oranje of groen.

Praktische informatie
De grootste indoor blacklight minigolfbaan van de Veluwe is:

  • op vrijdag 6 januari 2023 bij Sportcentrum Triade, Amanietlaan 9 in Ermelo.
  • je kunt gratis meedoen
  • tijdsblokken zijn van 10:00 – 12:00 uur, van 12:30 – 14:30 uur
    of 15:00 – 16:00 uur
  • Aanmelden kan via de link

Jonge mantelzorgers worden tijdens dit event in het zonnetje gezet

Tijdens dit event is er van 16:00 – 17:00 uur een speciaal blok gereserveerd voor de jonge mantelzorgers. Deze mantelzorgers staan altijd klaar voor een familielid die chronisch ziek is, een handicap heeft of een psychische aandoening.

Op vrijdag 6 januari staan Interactie en Stichting Welzijn klaar om deze jongeren een leuk uitje te bezorgen. Ben jij een jonge mantelzorger of ken je iemand? Meld je dan aan voor dit event via mantelzorg@welzijnermelo.nl

Actie