Gratis sporthulpmiddelen op maat proberen

Sinds kort is Uniek Sporten Uitleen ook beschikbaar voor inwoners van Ermelo. Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat inwoners met een fysieke beperking in de gemeenten Ermelo gratis een half jaar diverse sporthulpmiddelen kunnen proberen.

Om sommige sporten te beoefenen heb je een sporthulpmiddel nodig

Hierbij kun je denken aan een allround sportrolstoel, court sportrolstoel, ligbike, aankoppelbare handbike en Running Frame. Via Uniek Sporten Uitleen kun je kosteloos hulpmiddelen lenen. Zo kun jij verschillende sporten ontdekken en ervaren of die sport bij jou past. Want het moet voor iedereen mogelijk zijn om plezier te beleven aan sporten.

Uniek Sporten Uitleen zorgt dat inwoners met een fysieke beperking gratis diverse sporthulpmiddelen kunnen proberen

De Buurtsportcoaches van Interactie

Begeleiden inwoners met een beperking naar passend sport- en beweegaanbod in Ermelo. Zij beantwoorden allerlei vragen van inwoners over o.a. de uitleen en sporten met een beperking in Ermelo. Zo brengen de Buurtsportcoaches je bijvoorbeeld in contact met sportclubs in Ermelo die ingericht zijn op inwoners met een fysieke beperking.

Werkwijze
Uniek Sporten Uitleen is meer dan alleen een sportrolstoel of handbike uitleen, het is een mobiliteitsgarantie. De sporter krijgt advies op maat over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt volledig afgesteld op jouw persoonlijke wensen. Tijdens de uitleenperiode krijg je technische service en wordt er onderhoud gedaan aan het door jou gekozen sporthulpmiddel.

Als je het zelf niet kunt ophalen, is er een mogelijk dat het sporthulpmiddel bij jouw thuis of op een andere locatie bezorgd wordt. Bovendien zitten er geen kosten verbonden aan deze dienst! Je kunt meerdere keren een beroep doen op de uitleenservice van Uniek Sporten. De dienst wordt mede mogelijk gemaakt door Uniek Sporten in samenwerking met Welzorg, NOC*NSF en Fonds Gehandicaptensport. Wil je meer informatie over Uniek Sporten Uitleen, ga dan naar www.unieksporten.nl/uitleen.

Voor vragen over Uniek Sporten Uitleen in Ermelo kun je terecht bij Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. Wij zijn bereikbaar via 06- 82681803 of buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl

Actie