Geslaagde avond Jubileum AquaFitness

Dinsdag avond 21 januari was het zover, ruim 35 deelnemers namen deel aan de Jubileum avond voor AquaFitness in zwembad Calluna. Naast huidige deelnemers van de aquasport mochten we veel nieuwe sporters verwelkomen tijdens deze avond voor een kennismaking met de sport.

De avond werd georganiseerd door de instructeurs Marjan van den Brink en Barbara Doreleijers, wat was het een feest! Deelnemers konden in een circuit training oude, maar ook vooral nieuwe toestellen ontdekken binnen de AquaFitness. Zwemmaterialen leverancier Waterfly was deze avond aanwezig om de toestellen verder toe te lichten en de trends te laten zien binnen de “natte sportschool”. Een oude deelneemster lichtte toe; “Wat een mooie aanvulling op de bestaande apparaten. Dit biedt afwisseling in de sport”. De hit van de avond waren de trampoline en de crossfit!

Naast de nieuwe toestellen was er ook de mogelijkheid om advies of een meting te krijgen van Eline Mengede, diëtiste van Simpl.Food. Instructrice Marjan kijkt terug met een tevreden blik; “Dat we zoveel mensen mochten verwelkomen doet ons goed, onze aquasport leeft en ontwikkelt. Het was een geslaagde avond met veel gezelligheid en plezier”.