Fitter in 12 weken met de SportMix

Uit onderzoek is gebleken dat 55-plussers minder bewegen dan andere leeftijdsgroepen. Terwijl het juist helpt om energiek te blijven, maar ook om fysiek en mentaal beter in je vel te zitten. Bewegen geeft een voldaan gevoel en vergroot je zelfvertrouwen. Hoe vaak hoor je niet dat mensen geen zin hebben om in beweging te komen, maar achteraf heel blij zijn dat ze het toch gedaan hebben? Dat gun jij jezelf toch ook?

Daarom biedt Interactie de SportMix aan. Dit is een beweegprogramma van 12 weken waarbij gevarieerd sporten, op eigen niveau bewegen en sociale contacten opdoen centraal staat. Ongeveer iedere twee weken komt er een andere sport aan bod. Het is de perfecte mix van elementen waardoor iedereen mee kan doen en voldoende uitdaging heeft. Achteraf kun je met elkaar een kopje koffie/thee drinken.

SportMix het sport- en beweegaanbod voor ouderen in Ermelo. In 12 weken fitter door te bewegen.

Bewegen in groepsverband

In groepsverband sporten draagt zelfs nog meer bij aan beweegplezier. Als je iets leuk vindt is het volhouden ook geen probleem meer. Het gaat vanzelf. Populaire vormen van bewegen bij 55-plussers zijn wandelen, fietsen en fitnessen. Maar er zijn nog zoveel meer leuke beweegvormen te ontdekken.

In voorgaande edities van de SportMix is er al kennis gemaakt met: Pilates, Fietsen, Me Move, Paddel, Tai Chi, Golfen, Drumble Dance, Schermen, Dansen, Boxen, Bootcamp, Zumba, Nordic Walking, Spinning, Volleybal, Korfbal, Tennis, Kickbike, Zwemmen en Archery Tag.

Ben je nieuwsgierig naar andere beweegvormen? Of heb je juist die stok achter de deur  nodig om fitter te worden en je weerstand te vergroten? Regelmatig bewegen helpt ook om de welbekende winterdip buiten de deur te houden. De Interactie SportMix is jouw medicijn voor een gezond 2023.  De SportMix start op woensdag 11 januari 2023 van 10:00 – 11:00 uur in Ermelo. De lessen zijn iedere woensdag. De laatste les is op woensdag 29 maart 2023.

Deelnemers die eerder meededen zeiden dit over de Interactie SportMix:

“Als ik hier ben geweest geeft mij dat energie (dopamine) om ’s middags weer wat te doen!”

“Dankzij de GLI en de SportMix ben ik al 10 kilo afgevallen”.

“SportMix is gezellig en sportief”.

Actie

SportMix

Aanmelden