Fijne wandelingen maken in kleine groepjes

Wekelijks Interactie(f) moment

Sinds 16 maart mag iedereen boven de 27 jaar weer in groepjes van vier buiten bewegen en sporten. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand. Dankzij deze versoepeling kan het zeer geliefde Interactie(f) wandel moment ook weer plaatsvinden.

Wil je meer bewegen omdat het goed voor lichaam en geest is? Vind je het fijn om dit in een klein groepje te doen? Alle inwoners van Ermelo zijn van harte welkom om mee te doen, jong en oud(er).

Het is een laagdrempelige manier om op een veilige afstand lekker in de buitenlucht te bewegen en kennis maken met andere Ermeloërs. Het VVV heeft ons ter inspiratie mooie korte en langere wandelroutes meegegeven, zodat we regelmatig een andere wandeling kunnen maken.

Wanneer & Hoe
Onder begeleiding van een buurtsportcoach kun je iedere donderdag aansluiten bij het wekelijks Interactie(f) moment. We starten vanaf 25 maart weer om 12.00 uur. Deelname is geheel gratis. Vanzelfsprekend hanteren we de RIVM richtlijnen.

Aanmelden
Meld je vooraf door het sturen van een mailtje naar buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl. Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. We verzamelen bij de parkeerplaats van Interactie Sportbedrijf Ermelo – Sportcentrum Calluna, Herderlaan 51 Ermelo.

PS: Heb je je opgegeven en blijkt dat je toch niet kunt? Laat dit dan a.u.b. op tijd weten, zodat iemand anders in jouw plaats kan gaan.

Wanneer & waar

Donderdag 25 maart
tot en met
Vrijdag 31 december
12:00 – 13:00


buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl
(0341) 41 22 77

Vertrek: Herderlaan 51
3851 BC Ermelo

Prijzen

Deelname is gratis

Nieuwsbrief

Feedback