Een stap in de goede richting

Wekelijks Interactie(f) moment

We starten met iets heel nieuws bij Interactie…

Er wordt veel minder bewogen, dan goed voor ons is. In de herfst en winterperiode worden mensen sneller somber, eenzaam, voelen zich futloos en ervaren meer stress. Dit alles heeft direct invloed op de weerstand, terwijl die juist nu zo belangrijk is.

Daarom starten wij een nieuw beweegprogramma. Alle inwoners van Ermelo zijn van harte welkom om mee te doen. Het is een laagdrempelige manier om op een veilige afstand lekker in de buitenlucht te bewegen. Even je hoofd leegmaken en gezond bezig zijn.

Wanneer & Hoe
Onder begeleiding van een buurtsportcoach kun je iedere donderdag aansluiten bij het wekelijks Interactie(f) moment. We starten vanaf 5 november van 12.00 tot 13.00 uur. Deelname aan het Interactie(f) moment is geheel gratis. Vanzelfsprekend hanteren we de RIVM richtlijnen tijdens deze activiteit.

Hoe neem je deel aan het Interactie(f) moment?
Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Je kunt op de dag zelf nog beslissen of je deelneemt. Zorg dat je iets voor ongeveer 10 minuten voor aanvang aanwezig bent. We verzamelen bij de parkeerplaats van Interactie Sportbedrijf Ermelo – Sportcentrum Calluna, Herderlaan 51 Ermelo.

Heb je vragen stuur dan een mailtje naar
buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl

 

 

Wanneer & waar

Donderdag 5 november
tot en met
Donderdag 31 december
12:00 – 13:00


buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl
(0341) 41 22 77

Vertrek: Herderlaan 51
3851 BC Ermelo

Prijzen

Deelname is gratis

Nieuwsbrief