De Avond4daagse Home edition

De Avond4daagse

De Avond4daagse is voor kinderen hét wandelfeest van het jaar. Even leek het erop dat corona roet in het eten zou gooien. Maar … ook dit jaar gaat de Avond4daagse dóór! 

Home Edition
Samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) presenteren wij als organisatie van de plaatselijke Avond4daagse de Avond4daagse – Home Edition. Alle deelnemers lopen hun eigen route vanaf hun zelfgekozen startlocatie en op hun eigen moment. Hierbij geholpen door de speciale app van eRoutes. Deze maakt de persoonlijke routes aan en houdt deze onderweg bij. En de app verrast de deelnemers tijdens het wandelen met leuke berichten! Aan het einde van de Home Edition krijgen de kinderen natuurlijk de officiële Avond4daagse medaille. Zo kunnen ze mooi hun reeks verder uitbreiden.

Eigen feestje
Tijdens de Avond4daagse – Home Edition hoeven de vier dagen niet aaneengesloten gelopen te worden. Ook mag er overdag of in het weekend gewandeld worden. Maar de vier wandelingen moeten wel binnen twee weken worden afgelegd worden. Het moet tenslotte wel een uitdaging blijven! Vanwege de maatregelen is het niet de bedoeling dat er in grote groepen gelopen wordt. Maar ook met een vriendje en ouders kan er een mooi feestje gemaakt worden van deze Avond4daagse. De app helpt de kinderen daarbij. 

Meer informatie en aanmelden
De Avond4daagse – Home Edition duurt van 29 maart t/m 30 juni 2021. Deelname kost € 6,50. Via onderstaande button kun je je aanmelden.  

Wanneer & waar

Maandag 29 maart
tot en met
Woensdag 30 juni
18:00


Verrek vanuit eigen huis

Prijzen

€6,50 per deelnemer

Nieuwsbrief

Wil jij informatie ontvangen over zwemmen, bewegen, sportieve activiteiten en een gezonde leefstijl? Meld je dan aan.