Met gratis sportieve clinics tijdens de Nationale Sportweek

Beweegmarkt Nationale Sportweek

(Foto Rob Voss – www.robvoss.nl)
bijeenkomst in t Bolwerk van JOGG
(jongeren op gezond gewicht).
Landelijke ambassadeur Juvat
Westendorp geeft een
dansdemonstratie en beoordeelt een
dance battle van Apeldoornse jeugd
(Foto Rob Voss – www.robvoss.nl)

Vrijdag 25 september tussen 16:00 en 19:00 uur brengt Interactie Sportbedrijf Ermelo, sportverenigingen – en sportaanbieders in contact met de inwoners van Ermelo, d.m.v. de gratis beweegmarkt tijdens de Nationale Sportweek.

Meer dan 15 verschillende sportverenigingen en sportaanbieders uit Ermelo staan 25 september bij Sportcentrum Calluna met een informatiestand of geven gratis sportieve clinics. Onze Buurtsportcoaches staan klaar om al je vragen te beantwoorden over sporten en bewegen in Ermelo, maar ook als je begeleiding wilt bij het aannemen van een gezonde leefstijl.

Het aanbod loopt is erg divers. Maak bijvoorbeeld kennis met de paardensport door een rondje te rijden, oefen je moves en ritmegevoel, ontdek mooie wandelroutes en nog veel meer. Op deze manier kunnen jong en oud op een laagdrempelige manier verschillende beweegvormen proeven en gelijkgestemde ontmoeten. Doe mee aan verschillende prijsvragen, want er zijn leuke prijzen te winnen.

Kom in de week van 21 t/m 25 september gratis proeflessen AquaSpinning, AquaVaria, Aqua Actief & Fit, Trimzwemmen of AquaBootcamp volgen. Je mag in die week meerdere lessen gratis volgen. Je moet je wel van te voren online aanmelden via het reserveringssysteem, daar zie je ook de tijden

Er is zelfs een bekende Nederlander en JOGG ambassadeur die gratis dans-clinics geeft. Namelijk Juvat Westendorp. Hij is danser en heeft een eigen dans Academy. Juvast is bekend van o.a. So You Think You Can Dance. Of misschien ken je hem beter als acteur uit o.a. Goeden tijden slechte tijden, Onze jongens, Rokjes dag, Tuintje in mijn hart en nog veel meer.

Wij houden ons te allen tijde aan de regels van het RIVM. Je kunt dus veilig naar de beweegmarkt komen bij Sportcomplex Calluna of deelnemen aan de verschillende clinics.

Zeg nou zelf, is samen sportief bezig zijn niet het aller leukste tijdverdrijf?

Wanneer & waar

Vrijdag 25 september
tot en met
Vrijdag 25 september
16:00 – 19:00


info@interactie-ermelo.nl
(0341) 41 22 77

Herderlaan 51
3851 BC Ermelo

Prijzen

Gratis

Nieuwsbrief