Verder als Interactie

Samen zetten we iets moois in beweging

Vanaf 24 juni zullen Jogg, Heel Ermelo Beweegt en Zwembad Calluna hun krachten bundelen. Voortaan werken wij onder de noemer Interactie. Op die manier kunnen wij onze expertises bundelen om u een betere sportervaring te bieden.

Missie

 

Actief zorgen voor een gezonde en veilige sportomgeving in de gemeente Ermelo, door te faciliteren, verhuren en exploiteren (beheer en onderhoud) van sportvoorzieningen. Dat is de missie van Interactie, het gemeentelijk sportbedrijf. We doen dit met goede en veilige sportvoorzieningen – zoals zwembaden, sporthallen en voetbalvelden – en door mensen te stimuleren hiervan gebruik te maken. We zijn er voor inwoners van onze gemeente, maar ook voor sportverenigingen, scholen, bedrijven, ouderen, toeristen, kinderopvangcentra, de GGZ en andere instellingen. Al deze doelgroepen verbinden we met elkaar én met onze eigen medewerkers. Zo ontstaat de continue Interactie die we voor ogen hebben.

Deze missie realiseren wij door de dagelijkse inzet van alle collega’s. Deze staan klaar om de gasten te ontvangen, hun iets te leren en te faciliteren. Denk daar vooral aan de trainers in het zwembad en de buurtcoaches. Maar denk ook aan de onderhoudsploeg en de lichamelijke opvoeding-docenten. Ons team staat klaar om de dagelijks uitdagingen aan te gaan en uitvoer te geven aan het beleidsplan Sport van de gemeente Ermelo.

 

Kernwaarden

 

Kernwaarden als verbinding, veiligheid en dienstbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast dragen wij ondernemerschap uit. Met deze waarden in combinatie met onze missie, maakt ons klaar voor een sportieve bewegingsvolle maatschappij.

Wij gaan over naar een herkenbaar beeld binnen alle afdelingen van Interactie. Vanaf nu zullen wij communiceren als één organisatie met verschillende afdelingen.
Zo trachten wij een herkenbaar beeld te schetsen dat vertrouwen uitstraalt. bent u op zoek naar een sporthal om te bewegen, een kaartje voor het zwembad, een LO-docent of een coach die verbinding maakt in de gemeente, ga dan naar onze home pagina of kijk op onze social mediakanalen!

 

Communicatie van verschillende afdelingen

 

Om te zorgen dat klanten en gebruikers van Interactie de verschillende afdelingen binnen Interactie uit elkaar kunnen houden, hebben wij een aantal aanpassingen gedaan in de communicatie van de verschillende afdelingen. Zo heeft iedere afdeling een sub-logo om mee te communiceren. Op die manier kan men in een oogopslag zien om welke afdeling het gaat. Daarnaast heeft iedere afdeling zijn eigen kleur in de communicatie. Ook zullen wij ervoor zorgen dat de afbeeldingen waarmee er gecommuniceerd wordt, aansluiten bij wat de afdeling te bieden heeft. Zie hieronder de voorbeelden.

Interactie Zwemmen


Wat voorheen bekend stond als “Zwembad Calluna” zal voortaan “Interactie Zwemmen” heten. Bij Interactie Zwemmen kunt u zwemmen, trainen en spetteren. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze zonnebanken. Voor zwemactiviteiten maken wij gebruik van bovenstaande logo. Dit logo komt terug in de video’s, afbeeldingen, documenten en webpagina’s. Daarnaast zullen wij gebruikmaken van de kleur licht blauw als het gaat om zwemactiviteiten (zie voorbeeld hiernaast).

Wat kan ik verwachten van de afdeling Interactie Zwemmen

• Sportactiviteiten zoals senioren zwemmen, aquafit,
trimzwemmen, aquatherapie en aquabootcamp
• Zwemschool
• Recreatief zwemmen
• Zonnebanken

Interactie Bewegen


De afdelingen Heel Ermelo beweegt, Sportstimulering, Sporten, Spelen en Beweegloket worden onder Interactie Bewegen gebracht. Interactie bewegen richt zich op het realiseren van voldoende sport en beweegaanbod voor alle inwoners van Ermelo van jong tot oud. Voor Interactie bewegen activiteiten maken wij gebruik van bovenstaande logo. Dit logo komt terug in de video’s, afbeeldingen, documenten en webpagina’s die gerelateerd zijn aan cultuur onderwerpen. Daarnaast zullen wij gebruikmaken van de kleur lime groen als het gaat om bewegen activiteiten (zie voorbeeld hiernaast).

Wat kan ik verwachten van de afdeling Bewegen

• Levert enthousiaste team van buurtsportcoaches
• Organiseren sportieve activiteiten
• Sportstimulering

Interactie Gezond & Vitaal


De afdeling Jongeren Op Gezond Gewicht valt voortaan onder de afdeling “Interactie gezond & vitaal”. Interactie Gezond & Vitaal werkt aan het gezonder maken van de leefomgeving van kinderen, jongeren, ouderen, kortom alle inwoners van Ermelo. Voor Interactie gezond & vitaal activiteiten maken wij gebruik van bovenstaande logo. Dit logo komt terug in de video’s, afbeeldingen, documenten en webpagina’s die gerelateerd zijn aan gezond & vitaal onderwerpen. Daarnaast zullen wij gebruikmaken van de kleur donkergroen als het gaat om activiteiten van gezond & vitaal (zie voorbeeld hiernaast)..

 

Wat kan ik verwachten van de afdeling Gezond & Vitaal

• Voorlichting over gezonde eet – en leefgewoontes
• Sportieve activiteiten voor alle inwoners van Ermelo

Interactie Verhuur


De afdeling verhuur houdt zich bezig met het verhuren van locaties. Denk hierbij aan locaties voor sportieve activiteiten, maar ook locaties voor vergaderingen en evenementen. Voor Interactie Verhuur activiteiten maken wij gebruik van bovenstaande logo. Dit logo komt terug in de video’s, afbeeldingen, documenten en webpagina’s die gerelateerd zijn aan Verhuur onderwerpen. Daarnaast zullen wij gebruikmaken van de kleur blauw als het gaat om activiteiten van Verhuur (zie voorbeeld hiernaast).

 

Wat kan ik verwachten van de afdeling Verhuur

• Huur van sportruimtes voor korte tijd of lange tijd
• Huur van vergaderruimtes
• Huur van locaties voor evenementen

Nieuwsbrief