Leefstijl Loket

Betere keuzes, beter leven

Wil jij verandering brengen in je leefstijl? Of het nu gaat om meer bewegen, gezonder eten, vaker ontspannen of het verbeteren van je nachtrust, wij staan voor je klaar. Bij het Leefstijl Loket kun je rekenen op de hulp van ervaren leefstijlcoaches en bewegingsagogen die je ondersteunen op jouw weg naar een energieker leven.

Het Leefstijl Loket is er voor zowel jongeren als ouderen, de begeleiding die je krijgt aangeboden is afhankelijk van je hulpvraag.

Volwassenen kunnen bij het Leefstijl Loket terecht met vragen, zoals:

 • Ik wil beter eten om een gezond gewicht te bereiken en behouden, maar ik weet niet waar ik moet beginnen.
 • Ik wil meer bewegen, maar ik kan het niet alleen.
 • Het bestaande sportaanbod in Ermelo sluit niet aan bij mijn situatie, maar ik wil wel graag sporten en meer bewegen.
 • Ik wil beter slapen, zodat ik meer energie heb om leuke dingen te doen met mijn gezin en beter kan functioneren op mijn werk.
 • Ik ervaar regelmatig stress en spanning en wil hier graag vanaf.
 • Ik wil graag zelfstandig thuis blijven wonen, maar wil niet te veel afhankelijk zijn van mijn mantelzorger(s).
 • Ik voel me neerslachtig en zit niet lekker in mijn vel. Wat kan ik doen om uit mijn dip te komen?

Het Leefstijl Loket is er ook voor jongeren
Ook jongeren hebben soms een duwtje in de goede richting nodig. We weten dat vooral in de leeftijd tussen 12 en 22 jaar er allerlei veranderingen op je afkomen en je te maken kunt krijgen met verschillende uitdagingen. Zoals stress, het gevoel dat je aan bepaalde verwachtingen moet voldoen of onjuiste kennis over een gezonde leefstijl.

Struin je regelmatig het internet en social media af om antwoorden te krijgen op hoe je het beste met bepaalde situaties om kunt gaan? En is de drempel te hoog om je ouders om hulp te vragen of ongemakkelijk? Dan biedt het Leefstijl Loket jou die praktische hulp.

Je staat er niet alleen voor
Samen kijken we waar de grootste winst te behalen is. Voor een boost in je zelfvertrouwen, het bereiken van je doelen, het vergroten van je kennis over bewegen, voeding, ontspanning en slaap kun je het team van het Leefstijl Loket bellen, mailen of appen via 06 – 8268 1803 of buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl

Contact en openingstijden
Het Leefstijl Loket is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. Na sluitingstijd kun je de voicemail inspreken of een mailtje sturen. Tijdens de feestdagen zijn we gesloten. Houd er rekening mee dat we een kleine wachtlijst hebben, waardoor je niet direct terecht kunt. We nemen wel binnen 14 dagen contact met je op.

Geheel kosteloos
Het team bestaat uit leefstijlcoaches en bewegingsagogen die zich richten op een gezonde leefstijl. Je kunt als inwoner van Ermelo hier gratis gebruik van maken. Soms kan één telefoontje voldoende zijn en soms kan het contact uit meerdere keren bestaan. Dat is aan jou.

Team Leefstijl Loket

Leefstijl Loket

Geen titel
 • Hoe kan het Leefstijl Loket je helpen?
Geen titel
 • Je gegevens:
 • Vul alleen je telefoonnummer in als je door ons teruggebeld wilt worden.
Geen titel
Geen titel
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.