Is jouw gezondheid belangrijk?

Leefstijl Loket

De meeste mensen vinden het moeilijk om te beginnen met goede gewoontes, weer anderen vinden het juist lastig om ze vol te houden. Hoe fijn is het als je daar hulp bij krijgt? We hebben allemaal wel eens iemand nodig die ons uitdaagt, een helpende hand biedt of inzicht geeft als je een gezonde leefstijl wilt. Precies daarom is het Leefstijl Loket er voor alle inwoners van Ermelo. Zo krijg je de hulp die past bij jou.

Het Leefstijl Loket is er voor alle inwoners van Ermelo die:

  • meer willen bewegen en sporten
  • willen stoppen met roken
  • gezonder willen eten
  • willen minderen of stoppen met alcohol
  • beter willen slapen
  • beter willen omgaan met stress
  • hun mobiliteit en fitheid willen bevorderen

Het is niet altijd eenvoudig de juiste informatie of ingang te vinden waarmee jij echt geholpen bent. Dit geldt helemaal als je een klein(er) budget hebt. Een gezonde leefstijl hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Met kleine stapjes en kleine aanpassingen kun je grote resultaten bereiken. Onze buursportcoaches, bewegingsagoog en leefstijlcoach van het Leefstijl Loket helpt je daarbij en je kunt gratis gebruik maken van haar begeleiding.

Jongeren & Jongvolwassenen
Zit je niet lekker in je vel, voel je je futloos en wil je dat graag veranderen? Soms kan professionele hulp vragen een brug te ver zijn. De buurtsportcoaches van het Leefstijl Loket bieden laagdrempelige ondersteuning en een luisterend oor. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en maken met jou een persoonlijk plan.

Volwassenen en gezinnen met kinderen
Een gezonde leefstijl gaat iedereen aan. Want iedereen wil uiteindelijk lekkerder in z’n vel zitten Ongeacht je leeftijd of situatie kun je gebruik maken van Het Leefstijl Loket. Wil jij ook tips en tricks om je kind gezond op te laten groeien? Ouders met kinderen kunnen zich ook aanmelden bij het Leefstijl Loket. Vaak is het goed om het hele gezin te betrekken bij het aannemen van de nieuwe gezonde leefstijl.

Ouderen
Ouderen willen steeds vaker langer zelfstandig thuis blijven wonen. Dan moet je wel in beweging blijven. Lijkt het je fijn om gewoon je eigen boodschappen te kunnen (blijven) doen, regelmatig een ommetje te maken en in huis actief zijn. Het Leefstijl Loket helpt ouderen met o.a. bot – en spierversterkende activiteiten waardoor ze langer fit en mobiel blijven en zich makkelijker zelf kunnen redden.

Het Leefstijl Loket, is onderdeel van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. en streeft naar een gezonde leefstijl voor alle inwoners van Ermelo. Hoe lekkerder je in je vel zit, hoe beter je functioneert, waardoor je een gelukkiger mens wordt. Bij het Leefstijl Loket hebt je altijd dezelfde buurtsportcoach/Bewegingsagoog zodat je echt persoonlijk contact hebt.

Onze hulp is laagdrempelig, effectief, geschikt voor alle leeftijden en gratis. Met slecht één telefoontje, zet je al een verandering in gang. Pak vandaag nog die telefoon op en bel met het team van het
Leefstijl Loket op 06 – 8268 1803 of stuur haar een mail naar buurtsportcoaches@interactie-ermelo.nl.

Nieuwsbrief

Mis niets, schrijf je nu in voor updates over zwemmen, sportieve activiteiten en een gezonde leefstijl.