Eerste zichtbare werkzaamheden nieuw Sportcentrum Zanderij

Op het Sportpark de Zanderij is Aannemersbedrijf Haafkes begonnen met de werkzaamheden voor de bouw van Sportcentrum Zanderij. “Ik ben blij dat de schop de grond in is.

Ermelo heeft over ruim anderhalf jaar een toekomstbestendige sportcentrum

Met 4 eigentijdse sportzalen en een zwembad. “Al jaren zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe sportcentrum. In 2017 gaf de gemeenteraad opdracht om dit te realiseren. En nu zijn eindelijk de zichtbare werkzaamheden ook daadwerkelijk gestart. Dit is goed voor de toekomst van ons dorp. Veel mensen hebben hier voor geknokt.”

Eerste zichtbare werkzaamheden nieuw Sportcentrum Zanderij
Eerste zichtbare werkzaamheden nieuw Sportcentrum Zanderij. Wethouder Leo van der Velden graaft de grond af.

De aannemer is op het sportpark begonnen met de graafwerkzaamheden. Fa. Kamphorst graaft de kelders uit en maakt het grondwerk klaar voor het leggen van de funderingen. Eerder werd op het terrein het clubgebouw van KC Ermelo en de Parasol gesloopt. Januari 2024 opent het sportcentrum Zanderij haar deuren

De oplevering van het nieuwe Sportcentrum Zanderij staat gepland voor het vierde kwartaal van 2023. De eerste maand van 2024 gaan de deuren open en kan iedereen gebruik maken van de splinternieuwe accommodatie. Tot die tijd blijven de sportaccommodaties van Interactie voor je beschikbaar.

Actie