Directeur-bestuurder Mark Broere van Interactie draagt ‘stokje’ over

Met gemengde gevoelens kondigen wij aan dat onze directeur-bestuurder Mark Broere besloten heeft dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Per 1 augustus 2024 zal hij zijn functie bij Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. neerleggen. Hij heeft deze functie sinds maart 2019 bekleed.

Wij betreuren zijn vertrek, maar zijn enorm dankbaar voor de indrukwekkende inzet en de waardevolle bijdrage die hij heeft geleverd aan Interactie. Wij kunnen met trots zeggen dat Mark in de afgelopen 5,5 jaar een prachtig bedrijf heeft opgebouwd. Zijn enthousiasme, energie en leiderschap hebben geleid tot vele successen, met als hoogtepunt onze recente verhuizing naar het nieuwe Sportcentrum Zanderij. Onder zijn leiding is Interactie uitgegroeid tot een bloeiende organisatie waar we allemaal trots op kunnen zijn.

De komende weken zal Mark nog werkzaam zijn om zijn overdracht vorm te geven en een aantal lopende projecten af te ronden. Woensdag 31 juli is zijn laatste werkdag bij Interactie.

Wij wensen Mark het allerbeste in zijn toekomstige avonturen en zijn ervan overtuigd dat hij in zijn nieuwe uitdaging net zo succesvol zal zijn.