Welke beweegvorm past bij jou?

Beweegloket

Welkom bij het beweegloket. Hier kun je terecht met al je vragen over bewegen en gezonde leefstijl. Onze buurtsportcoaches of bewegingsagoog gaan graag met je in gesprek. In het gesprek gaan jullie samen, op basis van jouw vragen en wensen, kijken naar welke beweegvorm het best bij jou past. De buurtsportcoaches hebben kennis van het regulier en aangepast beweeg- en sportaanbod en kunnen samen met jou de eerste stap maken. Daarnaast begeleiden de buurtsportcoaches inwoners die bijvoorbeeld na een operatie en/of behandeling van een fysiotherapeut nog tips en hulp kunnen gebruiken bij het mobiel blijven in en rondom het huis.

Onze buurtsportcoaches stellen samen met u de beweegdoelen op. Je kan ook advies krijgen van onze leefstijlcoach op het gebied van gezonde leefstijl. Heb je een vraag over voeding, omgaan met stress of slapen mail of bel ons gerust. Hoe lekkerder je in je vel zit, des te beter functioneer je in het dagelijkse leven.


Contact

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Mail ons via heelermelobeweegt@interactie-ermelo.nl of bel met het beweegloket 06-82681803.

Nieuwsbrief