Sport- en spel activiteiten voor kinderen

YouMove

Stap ieder moment in

Van nature houden kinderen van bewegen. Maar soms komen ze niet altijd mee met het reguliere sportaanbod vanwege het tempo of het gevraagde niveau. Daarom hebben wij speciaal voor deze kinderen de sport – en spelactiviteit YouMove opgesteld. YouMove wordt op donderdag gegeven in sportcentrum Triade.

Nieuwe sporten ontdekken
Tijdens YouMove staat altijd een sport of motorische vaardigheden centraal. Kinderen van 6 tot 16 jaar kunnen aan dit programma deelnemen. De sport- en spelactiviteiten zijn altijd onder begeleiding van een bewegingsagoog of een kinderfysiotherapeut.

Voordelen van YouMove
Kinderen gaan beter in hun vel zitten en de fitheid verbetert. Ook de motorische – en sociale vaardigheden worden beter, waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. De groep bestaat uit 4 – 5 kinderen waardoor de prikkels minimaal zijn en is er veel individuele aandacht.

Twee groepen
In verband met het grote succes van YouMove zijn we met een tweede groep gestart. Tijdens de intake krijg je te horen in welke groep jouw kind geplaatst wordt.

  • Groep 1: 15:30 – 16:15 uur
  • Groep 2: 16:15 – 17:00 uur

Vragen & aanmelden
Voor vragen neem contact op met het Leefstijl Loket: 06 – 82681803. Wil je je direct aanmelden? Ga dan naar deze link om jouw kind aan te melden.

Wanneer & waar

Donderdag 4 april
tot en met
Woensdag 18 december
15:30 – 17:00


Sportcentrum Triade
Amanietlaan 9
3852 ZX Ermelo

Prijzen

€ 23,50 per kind per maand.

Team YouMove