Aftrap op Nationale Sportweek op grote hoogte

De opening van de Nationale Sportweek is vandaag door Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. georganiseerd. Wethouder (sport) de heer Klappe deed de aftrap op ludieke wijze. Plezier in bewegen en inwoners kennis laten maken met allerlei vormen van bewegen is het doel van de Nationale Sportweek. Bewegen maakt je gelukkig en brengt mensen samen. Tijdens deze week zetten diverse sportaanbieder en verengingen hun deuren open voor alle inwoners.

Te land, ter zee en in de lucht

Het thema van de opening is te land, ter zee en in de lucht. Kinderen van de Beatrixschool, Bernardschool en de Klokbeker daagden elkaar uit. Dit deden ze door een potje bubbelvoetbal te spelen (te land), frisdrankkratjes stapelen en zo om hoog te klimmen (in lucht), en een zwemparcours af te leggen (ter zee).

  • 1 / 4
    Opening van de Nationale Sportweek 2021 - De Beatrixschool
  • 2 / 4
    Opening Nationale Sportweek - Interacatie Sportbedrijf Ermelo
  • 3 / 4
  • 4 / 4

De aftrap van de Nationale Sportweek

Wethouder (sport) de heer Klappe deed de aftrap. Hij liet zien dat hij een echte waaghals is. Hij stapelden maar liefst 8 frisdrankkratjes en klom één voor één omhoog. Daarna gaf hij het stokje over aan de enthousiaste leerlingen. Kinderen van de Beatrixschool overtroffen de wethouder met 14 kratjes. Juf Saskia en de leerlingen van de Beatrixschool zijn de grote winnaar van alle drie de onderdelen. Gefeliciteerd!

‘Het enthousiasme van de kinderen is aanstekelijk. Wat zo leuk is, is dat in die frisdrankkratjes meestal ongezonde dingen zitten. Nu worden ze ingezet voor een beweegactiviteit’.
– Wethouder (sport) de heer Klappe –

22 september organiseert Interactie met meerdere sportaanbieders een leuke gratis sportmiddag voor jongeren van 6 – 14 jaar. Kom ook en meld je aan.

Actie

Meld je aan

Gratis sportmiddag