Je bent nooit te oud om te leren zwemmen

Zwemles volwassenen

Ook op latere leeftijd kun je je zwemdiploma halen

Heb je als kind nooit je zwemdiploma gehaald? Of is het zo lang geleden dat je je inmiddels niet meer veilig voelt in het water? Dan biedt de zwemles voor volwassenen de uitkomst.

Je leert verschillende zwemslagen zoals; schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl. Daarnaast krijg je diverse zwemvaardigheden onder de knie, zodat je je zelfverzekerd voelt in het water.

 

Zwemles voor volwassenen wordt in kleine groepjes gegeven, hierdoor is er aandacht voor iedereen. We beginnen in het ondiepe water en werken toe naar het diepe. Ook als je watervrees hebt of bang bent in het diepe kun je bij de zwemles voor volwassenen terecht.

Stel je eens voor wat je straks weer kunt, als je je zwemdiploma hebt en zwemvaardig bent. Wat dacht je van zeilen, varen, naar waterpretparken of met vrienden en familie plezier maken in het water. Misschien ontdek je wel dat je zwemmen zo leuk vindt dat je wilt banen zwemmen of een van de AquaSporten wilt beoefenen.

Voor wie is zwemles voor volwassenen?

Voor iedereen die op latere leeftijd wil leren zwemmen of zijn/haar zwemvaardigheid wil verbeteren. Je zwemdiploma halen is geen must, jij bepaalt het doel waarmee je naar de zwemles komt. Heb je al wel je zwemdiploma, maar is het gewoonweg te lang gelden? Ook dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de zwemles voor volwassenen.

Lesvorm en tijdsduur

Er wordt individueel gekeken naar je ervaring en we maken samen een plan. De lessen duren een 45 minuten, waarin soms klassikaal maar veelal individueel wordt geoefend.

Waar in het zwembad?

De zwemles voor volwassenen start in ons recreatiebad. Afhankelijk van je ontwikkeling verplaatsen we ons op een gegeven moment naar het wedstrijdbad.

De leskaart zwemles voor volwassenen is goed voor 10 aaneengesloten lesweken.

Wanneer
Donderdag 18:30 – 19:15 uur
Tarief
10 weken leskaart € 137,50