Je bent nooit te oud om te leren zwemmen

Volwassen zwemles

Ook op latere leeftijd kun je je zwemdiploma halen

Veel mensen hebben in het verleden een zwemdiploma behaald, maar niet voor iedereen is zwemmen weggelegd op jongere leeftijd. Zo zijn sommige mensen met het zwemtraject gestopt vanwege angst of een blessure, maar er zijn ook mensen die nooit hebben leren zwemmen. Vaak zijn dit mensen met een achtergrond waarbij water geen belangrijke rol speelde en er dus geen noodzaak was om goed te leren. Bij ons krijg je die kans!

Voor wie is volwassen zwemles?

Zwemlessen volgen doe je niet voor een ander, maar juist voor jezelf. Je gaat investeren in je eigen vaardigheden en kunt in de toekomst dan gaan genieten van het bewegen en recreƫren in het water. U ben echt niet de enige!

Lesvorm en tijdsduur

In een ontspannen sfeer krijgt u bij ons de kans om zwemvaardig te worden. Er wordt individueel gekeken naar uw ervaring en een plan bedacht. De lessen duren een 45 minuten, waarin soms klassikaal maar veelal individueel wordt geoefend.

Kleding en benodigdheden

Je kunt normale zwemkleding aantrekken. Indien je liever met een speciaal badpak of kleding zwemt, dan is dit geen probleem. Er wordt altijd overlegd met onze zwemonderwijzers wat hierin de juiste keuze is.

Waar in het zwembad?

De lessen van volwassen zwemles starten in ons recreatiebad. Hoe verder in het zwemlestraject je komt, verplaatst de les zich naar ons wedstrijdbad.

Wanneer
Donderdag 18:30 – 19:15 uur
Tarief
A, B en C diploma € 655,95
A en B diploma € 559,35
A diploma € 478,00
12 wekenpas zwemschool € 95,35
6 wekenpas zwemschool € 52,35
2 wekenpas zwemschool € 18,30
Inschrijfgeld zwemschool € 10,90
Wanneer
Donderdag 18:30 – 19:15
Locaties

Zwembad Calluna

Heeft een wedstrijdbad, recreatiebad en therapiebad.

Lees verder

Nieuwsbrief

Mis niets, schrijf je nu in voor updates over zwemmen, sportieve activiteiten en een gezonde leefstijl.