Heb jij al een goede zwemtechniek?

Trimzwemmen

– Trimzwemmen – Ben jij op zoek naar een sport waarin techniek, conditie en coördinatievermogen centraal staan?

Met trimzwemmen ben je op een gezonde, afwisselende manier bezig met de zwemsport. Wil je efficiënter zwemmen of werken aan je uithoudingsvermogen, kom dan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs je prestatievermogen verbreden! Klaar voor een nieuwe techniek?

Voor wie is Trimzwemmen?

Trimzwemmen is zeer geschikt voor de zwemmer die de basis van de zwemslagen beheerst.  Het accent ligt namelijk minder op het aanleren, maar meer op het verbeteren van de zwemslagen. Met trimzwemmen ben je op een gezonde, afwisselende manier bezig met de zwemsport. Het doel van trimzwemmen is om in een gezellige, ontspannen sfeer aan lichaamsbeweging te doen. Zo werk je op verantwoorde wijze aan het verbeteren van je conditie. Trimzwemmen is intensief en geschikt voor geoefende zwemmers.  Ben jij de sporter die uitdaging zoekt en graag nieuwe technieken of trucjes ontdekt? Dan is dit jouw Aquasport!


Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les.


Waar in het zwembad?

De lessen van trimzwemmen worden gegeven in het wedstrijdbad. Een kleine uitstap naar ons recreatiebad of misschien wel de glijbaan is afhankelijk van de workout.


Wanneer
Woensdag 10:00 – 10:45
Tarief
Losse les € 5,40
10 lessenpas € 50,20

Waar kun je aan de slag?

Locaties

Interactie Zwemmen

Zwembad Calluna beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad met een 40 m lange glijbaan, aparte saunacabine en een apart kleuter/peuterbadje. Kom je ook eens kijken?

Lees verder

Nieuwsbrief