Heb jij al een goede zwemtechniek?

Trimzwemmen

– Trimzwemmen – Is voor jou als je gek bent op zwemmen en je techniek wilt verbeteren.

Met trimzwemmen ben je op een gezonde, afwisselende manier bezig met de zwemsport. Wil je efficiënter zwemmen of werken aan je uithoudingsvermogen, kom dan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs je prestatievermogen verbeteren! Klaar voor nieuwe technieken?

Trimzwemmen Ermelo

Trimzwemmen?

Ben je van nature al gek op water en zwemmen? Dan is Trimzwemmen een sport die echt bij jou past. Er wordt aandacht besteed aan het verbeteren van zwemtechnieken en aanleren van nieuwe zwemslagen. Het is een gevarieerde training, waarbij iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Trimzwemmen is intensief en geschikt voor geoefende zwemmers. Vanzelfsprekend werk je ook aan je conditie en uithoudingsvermogen.


Trimzwemmen is geschikt als je wilt werken aan je:

  • Lenigheid
  • Spierkracht
  • Coördinatievermogen
  • Techniek

Lesvorm en tijdsduur

De training duurt 45 minuten waarin begonnen wordt met een warming up.


Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les.


Waar in het zwembad?

De lessen van trimzwemmen worden gegeven in het wedstrijdbad. Een kleine uitstap naar ons recreatiebad of misschien wel de glijbaan is afhankelijk van de workout.


Wanneer
Maandag 21:00 – 21.45
Woensdag 10:00 – 10:45
Tarief
Losse les € 4,80
10 rittenkaart € 43,20

Waar kun je aan de slag?

Locaties

Interactie Zwemmen

Zwembad Calluna beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad met een 40 m lange glijbaan, aparte saunacabine en een apart kleuter/peuterbadje. Kom je ook eens kijken?

Lees verder

Nieuwsbrief

Feedback