Heb jij al een goede zwemtechniek?

Trimzwemmen

Wil je je zwemtechniek en uithoudingsvermogen verbeteren?

Met trimzwemmen ben je op een gezonde, afwisselende manier bezig met de zwemsport.

Wil je efficiënter zwemmen of werken aan je uithoudingsvermogen, kom dan onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs je prestatievermogen verbeteren! Klaar voor nieuwe technieken?

 

Trimzwemmen?

Ben je van nature al gek op water en zwemmen? Dan is Trimzwemmen een sport die echt bij jou past. Er wordt aandacht besteed aan het verbeteren van zwemtechnieken en aanleren van nieuwe zwemslagen.

Het is een gevarieerde training, waarbij iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Trimzwemmen is intensief en geschikt voor geoefende zwemmers. Vanzelfsprekend werk je ook aan je conditie en uithoudingsvermogen.

Trimzwemmen is geschikt als je wilt werken aan je:

  • Lenigheid
  • Spierkracht
  • Coördinatievermogen
  • Techniek

Lesvorm en tijdsduur

De training duurt 45 minuten, dit is inclusief warming-up en cooling down.

Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les. De lessen worden gegeven in het wedstrijdbad.

Voor deze les maak je gebruik van een ticket AquaSport of een leskaart AquaSport. Deze is goed voor 10 lessen en 6 maanden geldig.

Het is niet nodig om vooraf te reserveren voor het Trimzwemmen. Bekijk het onderstaande rooster en kom zwemmen wanneer het jou uitkomt.

Wanneer
Maandag (laag intensief) 21:00 – 21:45 uur
Woensdag (laag intensief) 10:00 – 10:45 uur
Tarief
Ticket AquaSport € 5,50
Leskaart AquaSport (6 mnd geldig) € € 47,50