Samen met je kind zwemvaardigheden oefenen

Tips & Tops

Samen met je kind zwemvaardigheden oefenen

Leren zwemmen is een wisselwerking tussen kind, ouder/verzorger en zwemonderwijzer. Leren zwemmen vraagt tijd en aandacht, ook van de ouder/verzorger. Dit kan op een speelse manier om een kind zich vrij en prettig te laten voelen in het water, lekker spelen en ravotten en samen van de waterglijbaan gaan.

Tussendoor kun je de oefeningen uit de zwemles herhalen, waardoor je kind blijft oefenen met de zwemtechnieken. Als extra ondersteuning voor het aanleren van de verschillende zwemslagen, biedt Interactie ouders/verzorgers de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis van de zwemonderwijzers.

 

Samen met je kind zwemvaardigheden oefenen onder toeziend oog van een zweminstructeur

Is er voor kinderen (vanaf de gele groep) die moeite hebben om sommige zwemvaardigheden onder de knie te krijgen. Soms is het nodig om buiten te zwemles om een van de onderdelen extra te oefenen, zodat je kind sneller kan doorstromen naar het volgende groepje. Tijdens het Tips & Tops uurtje ga je zelf als ouder, op vrijdag of zaterdag, oefenen met je kind. Op dat moment zijn onze zweminstructeurs er om mee te kijken. Ook geven zij tips, tops (dus aanwezigen) zodat je kind de zwemvaardigheid makkelijker onder de knie krijgt.

Alle zwemleskinderen bij Interactie krijgen een gratis zwemabonnement op hun lespakket. Vanaf het moment van inschrijven kan hiervan direct gebruik gemaakt worden. Let op als ouder/verzorger dien je voor jezelf zelf een e-ticket aan te schaffen en je kind aan te melden voor het Tips & Tops uurtje, zie onderstaande button.

Wanneer
Zaterdag 13:30 – 14:30 uur
Tarief
Zwemleskinderen € 0,00
Ouders/ verzorgers € 4.80
Locaties

Zwembad Calluna

Heeft een wedstrijdbad, recreatiebad en therapiebad.

Lees verder

Nieuwsbrief

Mis niets, schrijf je nu in voor updates over zwemmen, sportieve activiteiten en een gezonde leefstijl.