Samen met je kind zwemvaardigheden oefenen

Tips & Tops

Samen met je kind zwemvaardigheden oefenen

Ontdek Tips & Tops: Verbeter samen met je kind de zwemvaardigheden!
Bij het leren zwemmen is de betrokkenheid van het kind, de ouder en de zweminstructeur essentieel. Het vergt tijd en aandacht, ook van de ouders. Naast de reguliere zwemlessen is het belangrijk om samen met je kind de oefeningen en zwemtechnieken te herhalen.

Extra oefenen
Om extra ondersteuning te bieden bij het aanleren van de verschillende zwemslagen, introduceren wij Tips & Tops. Dit programma is exclusief beschikbaar voor kinderen (vanaf groep geel) die moeite hebben met bepaalde zwemvaardigheden. Het biedt de mogelijkheid om buiten de reguliere zwemlessen extra te oefenen.

Ontvang waardevolle tips
Tijdens Tips & Tops kunnen jij en je kind zelf oefenen, terwijl er een ervaren zweminstructeur aanwezig is om waardevolle tips en aanwijzingen te geven. We hebben vaak gemerkt dat deelname aan Tips & Tops een doorbraak betekent. Kinderen maken plotseling grote sprongen vooruit en hun zelfvertrouwen groeit.

Dat is nog niet alles!
Als onderdeel van het lesprogramma mogen alle kinderen die zwemlessen volgen bij Interactie gratis zwemmen. Dit aanbod is geldig totdat jouw kind het zwemdiploma behaalt heeft. Let op: begeleiders dienen wél een entreekaartje voor vrijzwemmen aan te schaffen om deel te nemen aan Tips & Tops.

Kom je bij ons zwemmen?
Het is niet nodig om vooraf te reserveren voor Tips & Tops. Bekijk het onderstaande rooster en kom zwemmen wanneer het jou uitkomt. Check voordat je bij ons komt zwemmen het actuele zwemrooster. In verband met vakanties kan het rooster afwijken.

Wanneer
Zaterdag 11:15 – 12:00 uur
Tarief
Zwemleskinderen € 0,00
Ticket vrij- en banen zwemmen € 5,40