SwimKIDS

SwimKIDS

De leukste sport na je zwemdiploma

SwimKIDS, de leukste sport na je zwemdiploma
Om ervoor te zorgen dat je altijd veilig kunt zwemmen, is het belangrijk om regelmatig te blijven oefenen, zelfs nadat je je zwemdiploma hebt gehaald. En daarom hebben we iets superleuks bedacht: SwimKIDS! Met SwimKIDS word je niet alleen beter in zwemmen, maar krijg je ook een betere conditie en leer je allerlei nieuwe vaardigheden in het water.

Ben jij een echte waterrat die na het behalen van je zwemdiploma graag leuke én leerzame spelletjes in het water wil spelen? Dan is SwimKIDS echt iets voor jou! Bij SwimKIDS hebben we allerlei thema’s, zoals Kidsbootcamp, AquaFun, survival, zwemvaardigheid, topsport, red je vriendje, te land, ter zee en in de lucht. Er is dus voor iedereen wel iets leuks!

SwimKIDS is geschikt voor:

Kinderen vanaf 6 jaar die minimaal in het bezit zijn van een A-zwemdiploma. Tijdens de lessen werk je aan het verbeteren van je:

  • Zwemveiligheid
  • Zwemvaardigheid
  • Conditie
  • Motorische vaardigheden

Deelnemen aan SwimKIDS

Meedoen is supermakkelijk. In elke les kunnen maximaal 30 kinderen meedoen, en onze enthousiaste zweminstructeurs zorgen ervoor dat elke woensdag een groot feest is. Met SwimKIDS heb je zo’n leuke tijd in het water dat je geen enkele les wilt missen. Dus waar wacht je nog op? Via de webshop kun je online reserveren per les.

Kosten en lestijden

Ticket SwimKIDS is voor één les. De leskaart is goed voor 10 lessen en is 6 maanden geldig. Kijk voor de lestijden in onderstaande tabel. Meld je vandaag nog aan.

Wanneer
Woensdag (Medium intensief) 15:30 – 16:30 uur
Tarief
Tickets SwimKIDS € 6,00
Leskaart SwimKIDS € 57,00