Interactie steunt je bij herstel

AquaVitaal voor (ex) kankerpatiënten

Aquatherapie voor (ex) kankerpatiënten

Kanker is een ernstige ziekte die veel impact heeft. De behandelingen kunnen lang duren en zwaar zijn. Mogelijk ervaar je nog steeds vermoeidheid, andere fysieke klachten. Het vertrouwen in je lichaam kan zoek zijn. Wil je werken aan zowel je fysieke als mentale herstel en sta je open om samen met lotgenoten te trainen in water.

AquaVitaal voor Ex-kankerpatiënten - Sportcentrum Zanderij Ermelo

 

AquaVitaal voor (ex) kankerpatiënten

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het juist goed is om te blijven bewegen, zowel tijdens als na chemo- en bestralingsbehandelingen. In plaats van te horen wat je niet meer zou kunnen, willen wij samen met jou op zoek gaan naar wat je nog wel kunt. Bewegen in het water is vaak gemakkelijker en minder belastend. Het belangrijkste is het plezier van samen met lotgenoten in water trainen.

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn, maar we willen benadrukken dat we hier zijn om je te ondersteunen op jouw herstelreis. Het gaat niet alleen om oefeningen, maar ook om de ondersteuning van mensen die begrijpen wat je doormaakt. Samen werken we aan jouw welzijn en laten we zien dat er nog veel mogelijk is. Doe mee en ontdek de kracht van samen bewegen in het water!

AquaVitaal is geschikt voor als je wilt werken aan je:

  • Uithoudingsvermogen en conditie
  • Spierkracht
  • Hart – en longfunctie
  • Fysiek en mentaal herstel
  • Belastbaarheid

Deelnemen aan de AquaVitaal lessen

Via onderstaande paarse button kun je online reserveren via het ticketsysteem voor de AquaVitaal. Je bepaalt het tempo en intensiteit van de les.

Kosten en lestijden

Ticket AquaVitaal is voor één les. De leskaart is goed voor 10 lessen en is 6 maanden geldig. De lessen van AquaVitaal worden gegeven in het wedstrijdbad.

Kom je bij ons zwemmen?
Het is niet nodig om vooraf te reserveren voor AquaVitaal. Bekijk het onderstaande rooster en kom zwemmen wanneer het jou uitkomt. Check voordat je bij ons komt zwemmen het actuele zwemrooster. In verband met vakanties kan het rooster afwijken.

Wanneer
Donderdag (licht intensief) 11:00 – 11:45 uur
Tarief
Ticket AquaSport € 5,50
Leskaart AquaSport € 47,50

Waar kun je aan de slag?