Interactie brengt je afwisseling!

Aquavaria

– Aquavaria – Ben je op zoek naar een sport die afwisseling biedt?

In zwembad Calluna is Aquavaria een gevarieerde workout in het water met zowel spierversterkende oefeningen als elementen die gericht zijn op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Klaar om buitengewoon afwisselend te sporten?

Voor wie is Aquavaria?

Aquavaria is voor iedereen die op een afwisselende en leuke manier aan de conditie en spieren wil werken. Het is een echte groepsactiviteit dat op swingende muziek wordt gedaan. Oefeningen voor de benen, armen, romp en combinaties wisselen elkaar af, waarbij regelmatig gebruik wordt gemaakt van allerlei hulpmiddelen als dumbbells en flexibeams.
De muziek zorgt mede voor de sfeer, stimuleert en bepaalt het tempo van bewegen. Door de geringe zwaartekracht en de weerstand in het water worden gewrichten, spieren, pezen en banden op een andere manier dan op het land getraind.

Als je meedoet aan Aquavaria kan je erop rekenen dat het uithoudingsvermogen, maar ook de kracht, lenigheid en de coördinatie van bewegen zal verbeteren. Het is een uitstekende manier om fit te worden en fit te blijven. Laat je elke week verrassen door nieuwe oefeningen!


Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les. Te denken valt aan dumbbells, drijvers en flexibeams. Deze zijn aanwezig op de locatie. Neem je badslippers mee in verband met hygiëne.


Waar in het zwembad?

De lessen van Aquavaria worden gegeven in het wedstrijdbad, in een diepte van 110 cm – 130 cm.

Wanneer
Dinsdag middag 14:45 – 15:30
Donderdag middag 14:45 – 15:30
Tarief
Losse les € 4,80

Locaties

Interactie Zwemmen

Zwembad Calluna beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad met een 40 m lange glijbaan, aparte saunacabine en een apart kleuter/peuterbadje. Kom je ook eens kijken?

Lees verder

Nieuwsbrief