Interactie brengt je afwisseling!

AquaVaria

– AquaVaria – Op een afwisselende en leuke manier aan je conditie werken.

In zwembad Calluna is AquaVaria een gevarieerde workout in het water met zowel spierversterkende oefeningen als elementen die gericht zijn op het verbeteren van het uithoudingsvermogen.

Wat is AquaVaria?

AquaVaria is voor iedereen die op een afwisselende en leuke manier aan de conditie en spieren wil werken. Het is een echte groepsactiviteit in het water dat op swingende muziek wordt gegeven. Oefeningen voor de benen, armen, romp en combinaties wisselen elkaar af, waarbij regelmatig gebruik wordt gemaakt van allerlei hulpmiddelen als dumbbells, drijvers en flexibeams. Deze zijn op locatie aanwezig, dus je hoeft niets zelf mee te nemen. Je kan erop rekenen dat je uithoudingsvermogen, maar ook je kracht, lenigheid en je coördinatie toenemen.


Kleding en benodigdheden

Tijdens de AquaVaria-les draag je gangbare zwemkleding. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les. Neem je badslippers mee in verband met hygiëne.


Waar in het zwembad?

De lessen van AquaVaria worden gegeven in het wedstrijdbad van Calluna, in een diepte van 110 cm – 130 cm.

Wanneer
Dinsdag 14:45 – 15:30
Donderdag 14:00 – 14:45
Tarief
Losse les € 4,80
10 rittenkaart € 43,20

Locaties

Interactie Zwemmen

Zwembad Calluna beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad met een 40 m lange glijbaan, aparte saunacabine en een apart kleuter/peuterbadje. Kom je ook eens kijken?

Lees verder

Nieuwsbrief