Interactie brengt je afwisseling!

AquaRobics

Op een afwisselende en leuke manier aan je conditie werken.

In Sportcentrum Zanderij wordt er AquaRobics gegeven. Dit is een gevarieerde workout in het water met zowel spierversterkende oefeningen als elementen die gericht zijn op het verbeteren van het uithoudingsvermogen.

AquaRobics Sportcentrum Zanderij Ermelo

Wat is AquaRobics?

AquaRobics is voor iedereen die op een afwisselende en leuke manier aan de conditie en spieren wil werken. Het is een echte groepsactiviteit in het water dat op swingende muziek wordt gegeven.

Oefeningen voor de benen, armen, romp en combinaties wisselen elkaar af, waarbij regelmatig gebruik wordt gemaakt van allerlei hulpmiddelen als dumbbells, drijvers en flexibeams. Deze zijn op locatie aanwezig, dus je hoeft zelf niets mee te nemen.

Je kan erop rekenen dat je uithoudingsvermogen, maar ook je kracht, lenigheid en je coördinatie toenemen.

AquaRobics is geschikt als je wilt werken aan je:

  • Spierkracht
  • Conditie
  • Vetverbranding
  • Uithoudingsvermogen
  • Lenigheid

Lesvorm & Tijdsduur

De training duurt 45 minuten, dit is inclusief warming-up en cooling down. Training op dinsdag is hoog intensief bewegen. De training op donderdag is medium intensief bewegen.

Kleding en benodigdheden

Tijdens de AquaRobics-les draag je gangbare zwemkleding. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les. Neem je badslippers mee in verband met hygiëne. Voor deze les maak je gebruik van een ticket AquaSport of een leskaart AquaSport. Deze is goed voor 10 lessen en 6 maanden geldig.

Kom je bij ons zwemmen?
Het is niet nodig om vooraf te reserveren voor AquaRobics. Bekijk het onderstaande rooster en kom zwemmen wanneer het jou uitkomt. Check voordat je bij ons komt zwemmen het actuele zwemrooster. In verband met vakanties kan het rooster afwijken.

Wanneer
Dinsdag (hoog intensief) 13:45 – 14:30 uur
Donderdag (medium intensief) 13:45 – 14:30 uur
Tarief
Ticket AquaSport € 5,50
Leskaart AquaSport € 47,50