Fitness is het water

AquaFitness

Actieve workout met waterfitnessapperatuur.

Onze enthousiaste en ervaren instructeurs maken aan de hand van conditieverbetering, vetverbranding en spierversterking een individueel trainingsschema voor iedereen om hun persoonlijke doel te bereiken. Klaar om aan de slag te gaan?

AquaFitness Sportcentrum Zanderij Ermelo

 

Wat is AquaFitness

AquaFitness is een programma waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal ontwikkeld water-fitnessapparatuur. Tijdens deze workout (een combinatie van fitness en cardio) werk je aan je conditie, uithoudingsvermogen en spierkracht.

Doordat je in het water bent, heb je een natuurlijke weerstand waardoor de training een extra uitdaging geeft. Je kunt het programma zo aanpassen, dat je ook vet verbrandt. Aquasporten in het water maakt de training makkelijker en voorkomt blessures. Alle aquasportlessen zijn onder begeleiding van onze geschoolde en enthousiaste instructeurs.

AquaFitness is geschikt als je wilt werken aan je:

  • Conditie
  • Uithoudingsvermogen
  • Spierkracht
  • Lenigheid

Lesvorm en tijdsduur

De training duurt 60 minuten dit is inclusief warming-up en cooling down. De lessen op de maandag en donderdag zijn medium intensief. De les op de dinsdag heeft een hoge intensiteit.

Kleding en benodigdheden

Tijdens de lessen draag je gangbare zwemkleding en gympen of waterschoenen. De instructeur zet gericht verschillende materialen in die passen bij de oefeningen en de doelen van de les.

De lessen van AquaFitness worden gegeven in het recreatiebad van Sportcentrum Zanderij. Voor deze les maak je gebruik van een ticket AquaFitness of een leskaart AquaFitness. Deze is goed voor 10 lessen en 6 maanden geldig.


Wanneer
Maandag (medium intensief) 09:00 – 10:00 uur
Dinsdag (hoog intensief) 18:30 – 19:30 uur
19:30 – 20:30 uur
Donderdag (medium intensief) 10:00 – 11:00 uur
Tarief
Ticket AquaFitness € 7,50
Leskaart AquaFitness € 66,50

Waar kun je aan de slag?